Jason Momoa şi-a dorit un Aquaman accesibil, obişnuit cu efortul fizic şi mânat de moralitate

de Cristina Grigore în 3 Aug 2018
Aventurile de sine stătătoare ale „stăpânului apelor” ajung în cinematografele noastre pe 21 decembrie

Filmul Justice League ne-a oferit o idee despre cum va fi Aquaman în comparaţie cu benzile desenate, însă el ni se va prezenta pe deplin în aventura de sine stătătoare a supereroului, ce se va lansa şi în cinematografele noastre  pe 21 decembrie. Interpretul „stăpânului apelor”, Jason Momoa, a discutat cu Cinemablend.com despre film şi a subliniat faptul că şi-a dorit un personaj accesibil, obişnuit cu efortul fizic şi devotat valorilor umane.

„Cred că ideea a fost să îl facă acel tip cu care poţi bea o bere; de aceea m-au şi angajat pe mine. Este serios, sigur că da, însă un pic cam blazat. A văzut atâtea şi nu mai are încredere în cei din jurul său. Şi de asta depinde totul – acesta este scopul în Justice League – să poţi să faci parte din echipă. Cu Superman nu poţi să stai la o bere, nu-i aşa? Nu poţi. Chiar am vrut ca Aquaman să fie genul acesta de erou, obişnuit cu greutăţile, cu munca fizică. Aceasta este caracteristica sa definitorie – a crescut cu tatăl său, a reparat motociclete şi maşini vechi împreună cu acesta… iar la o anumită vârstă a primit acest dar şi nu prea ştie ce să facă cu el. Nu-şi înţelege rolul”, a explicat Momoa.

Momoa a mai adăugat că, din punctul său de vedere,  Arthur Curry/Aquaman, este un individualist, însă unul mânat de un puternic sentiment de moralitate, lucru pe care şi-a dorit să îl scoată în evidenţă prin interpretarea sa.

Exploreaza subiecte similare:

Aquaman, Justice League, Jason Momoa

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 5 august 2018 10:39
Personajul "Aquaman" care va aparea in seria de filme, "Justice League" si interpretat de binefacutul actorul Jason Momoa, starneste in noi, deja o mare curiozitate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells