Jason Momoa se alătură distribuției lui Fast and Furious 10 într-un rol enigmatic

de Marina Florea în 30 Ian 2022
The Rock a plecat, Aquaman a venit

Dwayne Johnson declara de curând că „nu sunt șanse” pentru a se întoarce la seria Fast and Furious, dar Vin Diesel și echipa nu au pierdut timpul și au găsit un înlocuitor. Seria de filme anunță pe Twitter că Jason Momoa, starul din Aquaman, este în cărți pentru a juca în al zecelea film din serie. Chiar dacă personajul lui încă nu a fost confirmat, există zvonuri după care Momoa joacă rolul unui erou negativ.

„Familia The Fast crește repede. Bun-venit, Jason Momoa!”, se anunța pe Twitter, pe contul oficial Fast Saga. Momoa este ultimul star care vine în echipa seriei de filme de acțiune.

Filmele au dovedit o longevitate impresionantă și succes la încasări, cu F9, în 2021, încasând peste 726 de milioane pe plan global. La două decenii după intrarea în box-office, viitorul seriei de filme după cel de-al zecelea film pare totuși nesigur.

Exploreaza subiecte similare:

Jason Momoa, Fast & Furious 9

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells