James Franco devine supererou. Va fi Madrox, Multiple Man

de Cristina Grigore în 17 Nov 2017
Studiourile Fox extind saga mutanţilor şi a supererolilor Marvel

Succesul peliculei The Disaster Artist, favorită a multor premii în acest sezon, dar şi buna primire de care s-a bucurat serialul The Deuce l-au readus pe James Franco în atenţia marilor case de producţie. Actorul a fost ales de studiourile Fox să dea viaţă supereroului Madrox, the Multiple Man, scrie Deadline.com.

Cu un scenariu imaginat de Allan Heinberg (Wonder Woman) şi cu Simon Kinberg (Dark Phoenix) ca producător, pelicula va spune povestea de origine a lui Jamie Madrox, un mutant care are abilitatea de a se replica.

În benzile desenate, personajul a apărut într-una din ediţiile Fantastic Four şi a fost asociat şi cu X-Men. Cum Fox deţine drepturile de producţie ale ambelor francize, se presupune că personajul lui Franco va avea un rol proeminent într-un proiect ce va aduce laolaltă, în acelaşi unives cinematografic, cele două echipe.

Nu este însă prima dată când Multiple Man a apărut pe marele ecran. În X-Men: The Last Stand a fost interpretat de Eric Dane. Nici James Franco nu este străin de lumea supereroilor. L-a jucat pe Harry Osborn în trei filme Spider-Man.

Fox extinde tot mai mult saga mutanţilor şi supereroilor săi. New Mutants, Deadpool 2 şi X-Men: Dark Phoenix vor fi lansate anul viitor, în vreme ce îndelung aşteptatul Gambit, al lui Channing Tatum, va ajunge în cinematografe în 2019. Regizorul lui Logan, James Mangold, dezvoltă un spin-off centrat pe Laura/X-23, interpretată de Dafne Keen.

Exploreaza subiecte similare:

The Disaster Artist, The Deuce , Simon Kinberg, James Franco, Eric Dane, X-Men: The Last Stand

Alte știri din cinema

Once Upon a Time in Hollywood, al lui Tarantino, se va lansa mai repede

Data anterioară marca aniversarea a 50 de ani de la uciderea actriţei Sharon Tate de către clanul Manson

Iată de ce acțiunea din Captain Marvel a fost plasată în anii ‘90

Filmul cu Brie Larson în rol central se va lansa pe 8 martie 2019

Dwayne Johnson este din nou cel mai bine plătit actor al anului

În mesajul de mulţumire adresat Forbes, starul a menţionat unul dintre aliaţii săi esenţiali pentru succes

De ce lipseşte Jeremy Renner din Mission: Impossible. Fallout

După Ghost Protocol şi Rogue Nation, William Brandt ar fi apărut şi în Fallout dacă producţia nu s-ar fi lovit, în primă fază, de unele probleme

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells