James Franco devine supererou. Va fi Madrox, Multiple Man

de Cristina Grigore în 17 Nov 2017
Studiourile Fox extind saga mutanţilor şi a supererolilor Marvel

Succesul peliculei The Disaster Artist, favorită a multor premii în acest sezon, dar şi buna primire de care s-a bucurat serialul The Deuce l-au readus pe James Franco în atenţia marilor case de producţie. Actorul a fost ales de studiourile Fox să dea viaţă supereroului Madrox, the Multiple Man, scrie Deadline.com.

Cu un scenariu imaginat de Allan Heinberg (Wonder Woman) şi cu Simon Kinberg (Dark Phoenix) ca producător, pelicula va spune povestea de origine a lui Jamie Madrox, un mutant care are abilitatea de a se replica.

În benzile desenate, personajul a apărut într-una din ediţiile Fantastic Four şi a fost asociat şi cu X-Men. Cum Fox deţine drepturile de producţie ale ambelor francize, se presupune că personajul lui Franco va avea un rol proeminent într-un proiect ce va aduce laolaltă, în acelaşi unives cinematografic, cele două echipe.

Nu este însă prima dată când Multiple Man a apărut pe marele ecran. În X-Men: The Last Stand a fost interpretat de Eric Dane. Nici James Franco nu este străin de lumea supereroilor. L-a jucat pe Harry Osborn în trei filme Spider-Man.

Fox extinde tot mai mult saga mutanţilor şi supereroilor săi. New Mutants, Deadpool 2 şi X-Men: Dark Phoenix vor fi lansate anul viitor, în vreme ce îndelung aşteptatul Gambit, al lui Channing Tatum, va ajunge în cinematografe în 2019. Regizorul lui Logan, James Mangold, dezvoltă un spin-off centrat pe Laura/X-23, interpretată de Dafne Keen.

Exploreaza subiecte similare:

The Disaster Artist, The Deuce , Simon Kinberg, James Franco, Eric Dane, X-Men: The Last Stand

Alte știri din cinema

Tessa Thompson străbate deşertul alături de fostul Thor la filmările noului Man in Black

Actriţa a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine de la filmările spin-off-ului ce se va lansa pe 14 iunie 2019

Iată sinopsis-ul noului film al lui Vin Diesel, Bloodshot

Descrierea peliculei a fost publicată cu ocazia unui eveniment de strângere de fonduri al organizaţiei înfiinţate de Paul Walker

Presiunea celebrităţii i-a provocat o cădere nervoasă actriţei Keira Knightley

La 22 de ani, când a fost diagnosticată cu stres post-traumatic, spune că nu avea încă, psihologic, puterea de a face față criticilor negative

Richard Madden, starul lui Game of Thrones, ar putea fi următorul Bond

Cum din partea producătoarei Barbara Broccoli nu a venit încă vreo confirmare, în ciuda surselor, știrea rămane la stadiul de zvon

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells