James Franco devine supererou. Va fi Madrox, Multiple Man

de Cristina Grigore în 17 Nov 2017
Studiourile Fox extind saga mutanţilor şi a supererolilor Marvel

Succesul peliculei The Disaster Artist, favorită a multor premii în acest sezon, dar şi buna primire de care s-a bucurat serialul The Deuce l-au readus pe James Franco în atenţia marilor case de producţie. Actorul a fost ales de studiourile Fox să dea viaţă supereroului Madrox, the Multiple Man, scrie Deadline.com.

Cu un scenariu imaginat de Allan Heinberg (Wonder Woman) şi cu Simon Kinberg (Dark Phoenix) ca producător, pelicula va spune povestea de origine a lui Jamie Madrox, un mutant care are abilitatea de a se replica.

În benzile desenate, personajul a apărut într-una din ediţiile Fantastic Four şi a fost asociat şi cu X-Men. Cum Fox deţine drepturile de producţie ale ambelor francize, se presupune că personajul lui Franco va avea un rol proeminent într-un proiect ce va aduce laolaltă, în acelaşi unives cinematografic, cele două echipe.

Nu este însă prima dată când Multiple Man a apărut pe marele ecran. În X-Men: The Last Stand a fost interpretat de Eric Dane. Nici James Franco nu este străin de lumea supereroilor. L-a jucat pe Harry Osborn în trei filme Spider-Man.

Fox extinde tot mai mult saga mutanţilor şi supereroilor săi. New Mutants, Deadpool 2 şi X-Men: Dark Phoenix vor fi lansate anul viitor, în vreme ce îndelung aşteptatul Gambit, al lui Channing Tatum, va ajunge în cinematografe în 2019. Regizorul lui Logan, James Mangold, dezvoltă un spin-off centrat pe Laura/X-23, interpretată de Dafne Keen.

Exploreaza subiecte similare:

The Disaster Artist, The Deuce , Simon Kinberg, James Franco, Eric Dane, X-Men: The Last Stand

Alte știri din cinema

Star Wars: The Last Jedi are al doilea cel mai bun debut după The Force Awakens

Impresionantele încasări din SUA au fost dublate de succesul internațional al filmului

Wonder Woman, printre titlurile anului în lista alcătuită de Institutul American de Film

Printre cele mai bune 10 seriale au fost incluse Game of Thrones şi Big Little Lies

„Banditul Whiskey”, în regia lui Nimród Antal (Predators), va avea premiera pe 26 ianuarie

Scris și regizat de Nimród Antal (Predators), care a muncit timp de trei ani la scenariu, consultându-l în permanență pe realul „Whisky Man”, Attila Ambrus, acum un om liber, mic întreprinzător

Ultimul sezon Game of Thrones, „mai impresionant și eroic decât anterioarele”

Hit-ul HBO Urzeala Tronurilor nu va fi difuzat până în 2019

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells