Jada Pinkett Smith dezvăluie că ea și Will Smith duc vieți separate de șapte ani

de Gloria Sauciuc în 12 Oct 2023
Actrița face și primele declarații despre palma dată de actor comediantului Chris Rock la gala Oscar 2022

Primele declarații ale lui Jada Pinkett Smith despre gestul de la gala Oscar 2022 al lui Will Smith au fost date publicității, în cadrul unei campanii de promovare a cărții autobiografice „Worthy” a actriței, carte ce se va lansa internațional pe 17 octombrie. Totodată, actrița a dezvăluit că de șapte ani nu mai locuiește cu Will Smith, fără să fie - totuși - divorțați.

Jada Pinkett Smith a dezvăluit revistei People că - inițial - a crezut că palma dată la gala Oscar de Will Smith a fost un moment parodic pus în scenă de actor împreună cu comedianul Chris Rock. Will Smith urcase pe scenă după ce prezentatorul Chris Rock a făcut o glumă despre lipsa părului de pe cap a Jadei. Rock prezenta atunci Oscarul pentru cel mai bun film documentar. Este pentru prima dată când Jada abordează problema pălmuirii, după nefericitul incident ea preferând să posteze o singură propoziție pe Instagram: „Aceasta este o perioadă pentru vindecare. Iar eu sunt aici pentru asta”.

Actrița a continuat dezvăluirea - spunând că, odată ce cei doi au rămas singuri, Jada a spus că l-a întrebat pe Will: „Ești bine?”. În cadrul interviului, Jada a mai spus revistei People în legătură cu palma că „Voi fi alături de el”, „dar - în același timp - îi voi permite să înțeleagă singur ce s-a întâmplat, despre ce a fost vorba”.

Gluma lui Rock despre chelia Jadei a divizat opinia publică, din cauza luptei a acesteia cu alopecia, luptă făcută publică de către actriță. Will a reacționat urcând pe scenă și lovindu-l pe Rock peste față. El s-a întors la locul său și i-a strigat lui Rock: „Ține numele soției mele departe de gura ta spurcată”. „M-am gândit: 'Asta e o scenetă'”, a spus Jada. „Mi-am zis: 'Nu se poate ca Will să-l fi lovit'. Abia când Will a început să se întoarcă la scaunul lui mi-am dat seama că nu era un moment regizat”.

Smith, care a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor în aceeași seară pentru rolul din King Richard, a sfârșit prin a demisiona din cadrul Academiei pe fondul reacțiilor publice de condamnare a gestului său. Academia i-a interzis apoi lui Smith să mai fie membru și să participe la evenimente precum Oscarurile timp de 10 ani.

„Încă încercăm să ne dăm seama”, a declarat Jada pentru People despre starea căsniciei sale cu Will, dezvăluind că au fost separați cu discreție timp de șase ani înainte de Oscarurile din 2022, când a avut loc pălmuirea. „Ducem o muncă foarte grea și unul și celălalt. Pur și simplu ne purtăm o dragoste profundă unul altuia și încercăm să ne dăm seama cum ne este cu situația asta”.

Întrebată de „Today” de ce s-a destrămat căsnicia lor, Jada a răspuns: „Cred că - în momentul în care am ajuns în 2016 - eram epuizați de încercări. Cred că amândoi eram încă blocați în fantezia noastră despre cum credeam că ar trebui să fie cealaltă persoană”. „Am făcut o promisiune că nu va exista niciodată un motiv ca noi să divorțăm”, a adăugat ea. „Vom trece peste orice. Și pur și simplu nu am reușit să îmi încalc această promisiune... Trăim separat”.

Will și-a cerut scuze pentru palmă în diverse declarații și postări video în anul care a urmat după ce a avut loc ediția 2022 a premiilor Oscar, spunând într-o postare: „Nu există nicio parte din mine care să creadă că acela a fost modul corect de a mă comporta în acel moment. Nu există nicio parte din mine care să creadă că acela este modul optim de a gestiona un sentiment de lipsă de respect sau insultă... Este ca și cum, știți, am făcut o alegere pe cont propriu, din propriile mele experiențe, din istoria mea cu Chris. Jada nu a avut nimic de-a face cu asta. Îmi pare rău, draga mea. Vreau să le cer scuze copiilor mei și familiei mele pentru furia pe care am adus-o asupra noastră, a tuturor”.

Exploreaza subiecte similare:

Jada Pinkett Smith, Will Smith, King Richard

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2023 20:09
Surprinzator, mai ales ca vorbim despre o durata atat de mare de timp, in plus sunt si exceptii, pentru unii au existat relatii de prietenie dupa casnicie (da, aparent chiar exista).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells