Întreaga serie Pirații din Caraibe, în aprilie, pe AXN

de Cinemagia în 14 Mar 2017
Toate cele patru filme vor putea fi vizionate în luna aprilie, înaintea premierei pe marile ecrane a celui de-al cincilea titlu al seriei, din mai 2017

Jack Sparrow revine pe TV, în luna aprilie, amintindu-ne de ce ne place atât de mult celebra serie de filme cu pirați. „Căpitanul Jack Sparrow este rolul meu preferat. De fiecare dată când intru în pielea lui, aflu lucruri noi despre acest personaj”, spune Johnny Depp.

Carismatic, imprevizibil, curajos și din cale afară de amuzant, Jack Sparrow inspiră generații întregi de tineri care visează la experiențe pline de suspans și acțiune. În așteptarea celui de-al cincilea titlu din seria fantastică, urmăriți aventurile faimosului căpitan în luna aprilie, pe AXN.

Premiere

Pirații din Caraibe: Blestemul Perlei Negre – 1 aprilie, de la 21:00

Fermecătorul și nesupusul Căpitan Jack Sparrow duce o viață idilică de pirat, doar până când un vechi inamic, Căpitanul Barbossa îi fură corabia, Perla Neagră, atacând orașul Port Royal și răpind-o pe fiica guvernatorului. Prietenul din copilărie al frumoasei Elizabeth își unește eforturile cu Jack Sparrow pentru a salva fata și corabia. Lupte cu spada, mult supans, umor și personaje pe care vă veți bucura să le revedeți.

Pirații din Caraibe: Cufărul Omului Mort – 2 aprilie, de la 21:00

Tâlharul fermecător, Căpitanul Jack Sparrow, revine să își plătească datoriile, după ce și-a vândut sufletul legendarului Davy Jones. Frumoasa Elizabeth Swann, fiica guvernatorului și Will Turner, prietenul ei din copilărie, se învârt de data aceasta într-un vârtej de aventuri, din cauza eforturilor lui Jack de a supraviețui.

Pirații din Caraibe: La capătul lumii – 8 aprilie, de la 21:00

Chiar în momentul când prezența lui este mai necesară ca oricând, Căpitanul Jack Sparrow este prins într-o mare de nisip în Lumea de Dincolo. O alianță puțin instabilă, formată din fiica guvernatorului, prietenul ei și Căpitanul Barbossa pornește în căutarea lui. Căpitanul Jack încearcă, pentru ultima dată, să unească cei nouă Lorzi ai Piraților, pentru a păstra stilul de viață binecunoscut al piraților. Un film de aventură plin de acțiune și umor, scene mirifice și replici memorabile.

Pirați din Caraibe: Pe ape și mai tulburi; 9 aprilie, de la 21:00

Jack Sparrow și Căpitanul Barbossa pornesc în căutarea legendarei Fântâni a Tinereții, dar ei află că nu sunt singurii în cautarea acesteia. Când Căpitanul Jack o reîntâlnește pe Angelica, o femeie din trecutul său, habar n-are dacă între ei se reaprinde scânteia dragostei sau ea doar îl folosește pentru a găsi legendara Fântână a Tinereții. 

Maratoane

Urmăriți cele patru filme, unul după altul, într-un maraton de aventură, umor și peisaje fantastice. Pe 16 aprilie de la 9:00 dimineața la 9:00 seara și pe 30 aprilie, de la 2 după-amiaza la 2 dimineața, stați cu sufletul la gură alături de căpitanul Jack Sparrow și prietenii lui!

Exploreaza subiecte similare:

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, Johnny Depp, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest, Pirates of the Caribbean: At World's End, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Rose pe 16 martie 2017 09:34
Din păcate, probabil vor fi întrerupte de publicitate!
mihnea_aspru95 pe 18 martie 2017 02:47
Pe AXN, mai mult ca sigur vor fi intrerupte de publicitate *nici nu mai arata genericul de sfarsit ca sa auzim coloana sonora magnifica, dar macar dau post-creditele*.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells