Interviu cu „Bastarzii”: „nu toată lumea în America e complet sărită de pe fix”

de Cinemagia în 22 Dec 2017
Owen Wilson şi Ed Helms vorbesc despre comedia Father Figures/Bastarzii, cu premiera pe 22 decembrie

Când doi fraţi aleg să se certe (şi chiar să se bată) în timp ce maşina lor se află pe o şină de cale ferată iar în depărtare se aude un ţignal de tren, ştii sigur că au o problemă cu IQ-ul. Cei doi sunt interpretaţi de Owen Wilson şi Ed Helms, iar misiunea lor este să-şi descopere tatăl pe care îl crezuseră mort. Glenn Close apare în rolul mamei, iar J.K. Simmons în cel al unuia dintre posibilii taţi.

Iată un interviu cu cei doi protagoniști, pus la dispoziția cititorilor Cinemagia de către distribuitorul filmului:

Întrebare: Amândoi aveţi fraţi. Aţi avut momente de-a lungul timpului care să semene cu ce vedem în film între Peter şi Kyle în„Bastarzii”?

Ed Helms: Da, bineînţeles. Peter şi Kyle sunt uneori la cuţite, dar de fiecare dată e o tachinare plină de afecţiune. Aşa au decurs mereu lucrurile cu fratele meu.

Owen Wilson: Noi suntem trei fraţi, iar în copilărie schimbam taberele deseori. Aşadar, relaţia gemenilor din film mi se pare extrem de familiară.

Întrebare: Fraţii află lucruri incredibile despre mama lor, interpretată de Glenn Close. Care este cel mai bizar lucru pe care l-ai descoperit în familia ta?

Owen Wilson: Fratele meu Luke era foarte bun la atletism, însă surpriza mea a venit recent, după o vacanţă în Dallas, unde am aflat că încă deţine recordul la câteva competiţii, deşi au trecut mai bine de 30 de ani.

Întrebare: Cum aţi lucrat cu Glenn Close?

Owen Wilson: Te aştepţi să fie o actriţă extraordinară şi nu dezamăgeşte, însă m-am bucurat în mod special să o cunosc personal.

Ed Helms: Presupunem mereu că oamenii sunt într-un fel sau altul bazându-ne pe felul cum arată la televizor sau în filme. Mi se întâmplă şi mie frecvent. Când avem ocazia să cunoaştem personal aceste staruri – Christopher Walken, Glenn Close sau oricare alt actor – devine amuzant să le descoperi adevărata personalitate. Glenn e foarte jovial şi mi-au plăcut enorm energia şi bucuria ei de a trăi.

Întrebare: Terry Bradshaw, fost star al fotbalului american, îşi joacă propriul rol în film şi potenţial tată. I-ai urmărit cariera sportivă?

Owen Wilson: Am crescut în Dallas, unde echipa lui Terry era cea mai mare rivală a echipei locale şi am suferit de multe ori la înfrângerile preferaţilor mei, cauzate tocmai de talentul lui Terry.

Întrebare: În film, Terry îl prefer pe Peter, un lucru neaşteptat. Cum te-ai simţit în timpul filmărilor acestor scene?

Ed Helms: A fost foarte distractiv. Un star ca Terry îl prefer pe Peter, tipul introvertit şi cu multe frustrări şi nu pe Kyle care e mereu şarmant. Peter se bucură din plin de toată atenţia lui Terry Bradshaw, iar eu am profitat la maximum de aceste momente, pentru că e un tip foarte haios şi afectuos.

Întrebare: Aveţi multe scene filmate în maşină. Ajută spaţiile înguste la crearea unei legături?

Owen Wilson: La scenele acestea m-am distrat cel mai tare. Mergeam în fiecare dimineaţă la muncă şi mă gândeam ce subiecte urmează să discut cu Ed şi în ce fel vom mai salva ziua. Cred că a fost o problemă pentru regizorul nostru, fiindcă noi aveam multe să ne zicem şi uneori nu reuşea să ne oprească.

Ed Helms: Eram ca într-o deplasare în fiecare zi. Ne-am distrat filmând în maşină. Mă bucur că însoţitorul meu a fost Owen.

Întrebare: Ce ţi-a plăcut cel mai mult la filmări?

Ed Helms: A fost o scenă în maşină în timp ce străbăteam suburbiile din Atlanta. Ca de obicei, aveam o întreagă echipă tehnică pe lângă noi. Dintr-o dată, un tip care trecea pe lângă noi a început să strige, probabil se supărase că am blocat traficul. Şi ştii ceva? Chiar avea dreptate! Însă reacţiile lui de revoltă ne-au blocat puţin.

Întrebare: Cu ce v-ar plăcea să rămână spectatorii după vizionarea comediei „Bastarzii”?

Ed Helms: Sper să înţeleagă că nu toată lumea în America e complet sărita de pe fix. (Râde)

Owen Wilson: Sper să se distreze – să intre în aventură, să le placă povestea şi să se distreze cu întâmplările gemenilor.

Exploreaza subiecte similare:

Father Figures, Glenn Close, J.K. Simmons, Owen Wilson, Ed Helms

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 23 septembrie 2018 09:43
Interesante intamplarile petrecute in copilarie alaturi de fratii lor, destainuite de protagonistii fillmului "Father Figures", demonstrand, inca odata ca viata bate filmul...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells