Interpretul unui personaj iconic din Star Wars apare în pelicula doldora de staruri Knives Out

de Cristina Grigore în 29 Nov 2019
Filmul, cu regizorul lui The Last Jedi la cârmă, se lansează în cinematografele noastre pe 3 ianuarie 2020

Knives Out, noul film al lui Rian Johnson (Star Wars: Episode XVIII – The Last Jedi), și-a făcut deja debutul în SUA și alte teritorii, iar pe lângă comentariile apreciative ale criticilor și mulțimea de staruri aflate în distribuție, publicațiile de profil au mai remarcat un fapt semnificativ: în peliculă are un cameo interpretul unui personaj iconic din Star Wars. Este vorba, notează digitalspy.com, de Frank Oz, cel care a fost vocea lui Yoda atât în trilogia originală Star Wars, cât și în prequelurile sale.

Filmul, care aparține genului „whodunnit”, îl are în centru pe detectivul Benoit Blanc (Daniel Craig), desemnat să investigheze moartea unui scriitor (Christopher Plummer), găsit fără suflare în conacul său, unde familia și o seamă de invitați s-a adunat la cea de-a 85-a aniversare a acestuia. Oz apare în rolul avocatului familiei.

În film mai joacă Chris Evans, Toni Collette, Jamie Lee Curtis, LaKeith Stanfield, Katherine Langsford și Michael Shannon.

Johnson a povestit și cum a ajuns să îl distribuie în film pe fostul star Marvel, Chris Evans: „Mi-a plăcut Chris în filmele Marvel, însă l-am văzut într-o piesă a lui Kenneth Lonergan care se numește Lobby Hero, unde a jucat rolul unui adevărat ticălos. Și a făcut-o chiar foarte bine. Este un actor foarte bun. Avea așa o furie în el... Cred că i-a plăcut să se avânte și în această zonă și să facă ceva mai diferit”, a explicat el.

Knives Out se lansează în cinematografele noastre pe 3 ianuarie 2020.

Exploreaza subiecte similare:

Rian Johnson, Star Wars: The Last Jedi, Frank Oz, Daniel Craig, Christopher Plummer, Chris Evans, Toni Collette, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Knives Out

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells