Înainte de război, Volodimir Zelenski a adaptat „Călătoriile lui Gulliver” pentru micul ecran

de Gloria Sauciuc în 3 Iun 2022
Premiera pe video va fi în luna august

Înainte de războiul din Ucraina, președintele Volodimir Zelenski a semnat un film pentru copii inspirat din călătoriile lui Gulliver - premiera va fi în august, scrie showbiz411.com.

Volodimir Zelenski, înainte să își apere țara de invazia rușilor, a semnat adaptarea unui film pentru copii. Împreună cu trei colaboratori este autorul ideii pentru o animație inspirată de „Călătoriile lui Gulliver”. Se numește Gulliver Returns.

Shout Factory organizează premiera pe video a acestuia în luna august. Conform unei declarații de presă, o parte din câștiguri vor fi donate către World Central Kitchen, o organizație non-profit care oferă mese calde în zone de criză, inclusiv în Ucraina aflată în război dar și refugiaților.

Iată sinopsisul filmului: Gulliver primește o scrisoare urgentă de la poporul din Lilliput, care îi cere ajutorul. Văzând ce s-a întâmplat pe insulă, Gulliver împreună cu prietenii săi se trezesc într-o serie uimitoare de întâmplări: echipa lor întâlnește dușmani uneltitori și urmăriri cu sufletul la gură... dar le depășesc pe toate prin prietenie și prin dragoste!

Exploreaza subiecte similare:

Volodimir Zelenski, Gulliver Returns

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells