Imagine Dragons semnează melodia de final a noii animații Disney Ralph Breaksthe Internet/Ralph Rupe Netu'

de Cinemagia în 20 Sep 2018
Solistul, Dan Reynolds, spune că temele emoționale ale filmului se reflectă în noul cântec compus de ei

Imagine Dragons, celebra trupă deținătoare a unui premiu Grammy, a compus piesa „Zero”, pentru cea mai recentă animație produsă de Walt Disney Animation Studios - „Ralph Breaksthe Internet”/„Ralph Rupe Netu' ”, o poveste SF cu noile aventuri ale urâciosului Ralph, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Cântecul compus de celebra trupă va fi inclus și pe noul album cu coloane sonore ce urmează să fie lansat de Walt Disney Records.

În noul film, Ralph, mai nesigur pe el ca oricând, lasă în urmă sala de jocuri video a lui Litwak, aventurându-se în lumea largă și palpitantă a internetului, care poate sau nu supraviețui distrugerilor lui Ralph.

„Ralph Breaksthe Internet ”/„Ralph Rupe Netu' ” este distribuit de Forum Film România și va avea premiera pe 4 ianuarie 2019, fiind disponibil în format 3D (sub si dub, Atmos 3D sub).

Solistul Imagine Dragons, Dan Reynolds, spune că temele emoționale ale filmului se reflectă în noul cântec compus de ei. „E vorba de un film atemporal, mai ales că adresează și aspecte care țin de identitatea și singurătatea acestei generații de internauți. Lupta internă a lui Ralph chiar ne-a atins”, spune el.  

Regizorul Rich Moore completează că piesa este o alegere foarte îndrăzneață pentru finalul filmului, mai ales că în ea e vorba despre cineva care se simte ca o nulitate, cineva care și-a pus întreaga încrederea și identitate în prietenia cu o altă persoană, iar când acea prietenie e amenințată, totul devine nesigur.

„Cu toții ne identificăm cu acest sentiment, însă piesa aceasta ne transmite că nu suntem singuri. În plus, trupa a reușit să redea tema filmului într-un mod care te face să dansezi”, adaugă cel de-al doilea regizor al animației SF, Phil Johnston.

Solistul Imagine Dragons mai spune: „Cântecul este o dihotomie în multe sensuri, cu versuri uneori grele suprapuse peste momente instrumentale vesele. Rezultatul este un ton care e cumva dulce-amărui, exact cam cum pare personajul central, Ralph”.

Trupa pregătește și un videoclip pentru piesa „Zero” , cu ajutorul regizorului Dave Meyers.

Sinopsis:

Ralph (vocea lui John C. Reilly) și cea mai bună prietenă a sa, Vanellope von Schweetz (vocea lui Sarah Silverman), trebuie să riște totul călătorind în lumea web în căutarea unei piese de schimb pentru salvarea jocului video „Sugar Rush”. Pe drum, Ralph și Vanellopedescoperă noi obiceiuri, lumi și personaje, bazându-se pe cetățenii internetului, „netienii”, pentru a-i ajuta în parcurgerea drumului, inclusiv pe Yesss, un algoritm viu al site-ului media, „BuzzTube”. Vor reuși oare cei doi să ducă la bun sfârșit misiunea?

În regia lui Rich Moore și Phil Johnston, produs de Clark Spencer, noul film marca Disney, „Ralph Breaksthe Internet / Ralph Rupe Netu'” este o animație SF destinată publicului larg.

Despre Imagine Dragons:

Pornită în 2009, trupa este formată din solistul Dan Reynolds, chitaristul Wayne Sermon, basistul Ben McKee și toboșarul Daniel Platzman.

După ce au semnat cu casa de discuri a lui Alex Da Kid - KIDinaKORNER/Interscope – cei patru au deveni cunoscuți odată cu lansarea albumului „ContinuedSilence” în 2012, care conține și single-ul „It's Time” câștigător a două discuri de platină.

Următorul album al trupei, „NightVisions”,a ajuns, la lansare, direct pe locul 2 în topul BillBoard 200 și a fost albumul nr. 1 al anului 2013 pe Spotify la nivel mondial, vânzând, în total, peste 5 milioane de copii. Al doilea single de pe album, „Radioactive”, a ajuns rapid pe locul 1 în topul Billboard Rock și a adus trupei un Grammy pentru cea mai bună formație rock. Iar cel de-al treilea single, „Demons”, s-a aflat pe locul 1 în topul 40 al hiturilor alternative de radio.

Cel de-al treilea album de studio al trupei, „Evolve”, a fost lansat în iunie 2017 și a câștigat două discuri de platină anul trecut.


Piesa „Zero”, este disponibilă aici:
Retail: http://smarturl.it/IDZero
Amazon: http://smarturl.it/IDZero/amazonunlimited
Apple Music: http://smarturl.it/IDZero/applemusic
Google: http://smarturl.it/IDZero/googleplay
iTunes: http://smarturl.it/IDZero/itunes
Spotify: http://smarturl.it/IDZero/spotify

 

Exploreaza subiecte similare:

Ralph Breaks the Internet

Alte știri din cinema

Tot ce ştim despre Alien: Romulus

Noul film din franciza Alien se lansează la jumătatea lunii august

Trailerul Gladiator 2 este aici!

Puterea coruptă şi idealul libertăţii se confruntă din nou în arena Colosseumului

Vânătoarea lui Josef Mengele devine serial

"Îngerul morţii" de la Auschwitz a fost vizat de o spectaculoasă misiune de capturare

Când casa inteligentă devine mortală: trailerul Afraid!

Horror-ul în care un program de inteligenţă artificială se insinuează în viaţa unei familii se lansează pe 30 august

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 21 septembrie 2018 08:34
"Imagine Dragons", celebra trupă deținătoare a unui premiu Grammy, nu se dezminte in nici un fel si face furori cu o melodie de coloana sonora al unui film de animatie.
mihnea_aspru95 pe 24 septembrie 2018 00:57
Imagine Dragons, trupa mea preferată care nu dă prin România.
Geniali, iarăși.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells