Iată primul trailer pentru serialul Omul care a căzut pe Pământ, cu Chiwetel Ejiofor

de Marina Florea în 18 Ian 2022
Este adaptarea romanului omonim al lui Walter Tevis scris în 1963 și un remake în raport cu lungmetrajul cult ce îl avea pe David Bowie protagonist

Showtime a lansat primul teaser trailer pentru The Man Who Fell to Earth, un nou serial TV ce adaptează pentru micul ecran romanul SF al lui Walter Tevis scris în 1963. Romanul a fost în anii 1970 sursă de inspirație pentru filmul cult omonim, în care David Bowie juca rolul titular, cel al extraterestrului.

În adaptarea pentru TV a romanului, realizată de către Alex Kurtzman (Star Trek: Discovery) și Junny Lumet (Star Trek: Strange New Worlds), Chiwetel Ejiofor joacă rolul principal, distribuția fiind completată de Naomie Harris, Kate Mulgrew, Sonya Cassidy, Clarke Peters, Jimmi Simpson și Rob Delaney.

Thomas Jerome Newton (Chiwetel Ejiofor) este un extraterestru umanoid ce vine pe Pamânt de pe o planetă îndepărtată, în căutarea unei modalități de a aduce apă înapoi pe planetă sa, Anthea, aflată pe moarte. Planeta se confruntă cu o secetă teribilă. Newton folosește tehnologia avansată a planetei sale pentru a concepe numeroase invenții pe Pământ și ajunge să aibă o avere incredibilă, ca șef al companiei World Enterprises Corporation.

El are nevoie de acești bani pentru a-și construi o nava cosmică cu care să transporte apă înapoi pe Anthea. În timp ce se află în New Mexico, el o întâlnește pe Mary-Lou, o fată drăguță, dar singuratică, neiubită de nimeni și simplă, ce lucrează ca menajeră și operatoare de lift într-un mic hotel. În curând, o poveste de dragoste se înfiripa între cei doi, și Mary-Lou îl învață multe obiceiuri pământene, printre ele numărându-se mersul la biserică, a fi la modă, a bea tărie și, în cele din urmă, a face dragoste. Cu toate acestea, apetitul pentru alcool și televiziune ajung să-l acapareze și îi distrug relația cu Mary-Lou.

Identitatea să secretă este dezvăluită chiar de către unul dintre puținii prieteni ai lui Newton, Dr. Nathan Bryce, iar de aici viața sa se complică teribil, ajungând să vadă fața urâtă a umanitățîi, cea lacomă și lipsită de scrupule.

Cu un talent înnăscut pentru roluri excentrice, David Bowie l-a jucat în filmul suprarealist omonim din 1976 pe extraterestrul ce caută ajutor pentru planeta lui în agonie.

Exploreaza subiecte similare:

The Man Who Fell to Earth, Walter Tevis, Naomie Harris, Chiwetel Ejiofor, David Bowie

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells