Iată distribuția completă a The Witcher sezonul 2

de Marina Florea în 24 Mar 2021
În rolul Geralt of Rivia revine Henry Cavill

În luna octombrie a anului trecut, filmările erau în toi pentru sezonul 2 al popularului serial The Witcher. La începutul acestei săptămâni, distribuția completă a noului sezon a fost dată publicității. 

Adjoa Andoh, care avea un rol cheie în serialul Bridgerton, va apărea ca preoteasa Nenneke; Cassie Clare (Brave New World, The Bisexual, The Irregulars) va apărea în rolul vrăjitoarei cu capacități de a-și schimba forma Philippa Eilhart; Liz Carr (Silent Witness, Devs) în rolul Fenn va avea misiunea de a deconspira informații de care se va folosi Geralt; Graham McTavish (Outlander, The Hobbit) în rolul spionului Dijkstra; Kevin Doyle (Downton Abbey, Happy Valley) în rolul Ba'lian; Simon Callow (A Room with a View, Four Weddings and a Funeral) în rolul Codringher este coechipierul lui Fenn; Chris Fulton (Bridgerton, Outlaw King) în rolul magului Rience, care are misiunea de a o găsi pe Ciri.

În cel de-al doilea sezon, convins că Yennefer și-a pierdut viața în Bătălia de la Sodden, Geralt of Rivia o duce pe Prințesa Cirilia în cel mai sigur loc pe care îl cunoaște: casa copilăriei sale din Kaer Morhen. În timp ce regii, elfii, oamenii și demonii de pe Continent se luptă pentru supremație în afara zidurilor sale, el trebuie să o protejeze pe fată de ceva mult mai periculos: puterea misterioasă pe care ea o posedă. Dar ce le așteaptă pe Yennefer din Vengerberg și Prințesa Cirilla în sezonul 2?

Printre membrii deja anunțați ai distribuției se numără Yasen Atour (Young Wallander) în rolul lui Coen - un vrăjitor care o va antrena pe Ciri în lupta cu sabia, Agnes Born (Monster) în rolul Vereena - un vampir cu aspectul unei femei, dar al cărei formă originală este de liliac uriaș, Paul Bullion (Peaky Blinders) în rolul Lambert - un tânăr vrăjitor, cu limba ascuțită, care o va antrena în luptă pe Ciri, Thue Ersted Rasmussen (Fast and Furious 9) în rolul Eskel - vrăjitor, prieten din copilărie cu Geralt of Rivia, care s-a antrenat cu acesta și care are o cicatrice pe obraz, Aisha Fabienne Ross (The Danish Girl) o va interpreta pe Lydia - o vrăjitoare care comunică numai telepatic, norvegianul Kristofer Hivju (sălbaticul roșcat din Game of Thrones) în rolul lui Nivellen - un bărbat blestemat să trăiască în sălbăticie, cu aspect de monstru, pe care numai dragostea adevărată îl poate salva și Mecia Simson va fi Francesca - regină a elfilor și vrăjitoare, de o frumusețe răpitoare. 

Seria este regizată de: Stephen Surjik (The Umbrella Academy) care va regiza episoadele 201 și 202, Sarah O'Gorman (Cursed) pentru episoadele 203 și 204, Ed Bazalgette (The Last Kingdom) episoadele 205 și 208 și Geeta V. Patel (Meet The Patels) va regiza episoadele 206 și 207.

Exploreaza subiecte similare:

The Witcher , Adjoa Andoh, Bridgerton, Cassie Clare, Brave New World, The Bisexual, The Irregulars, Liz Carr, Graham McTavish, Outlander, Kevin Doyle, Downton Abbey, Simon Callow, A Room with a View, Four Weddings And A Funeral, Stephen Surjik, The Umbrella Academy, Sarah O'Gorman, Cursed, The Last Kingdom, Yasen Atour, Paul Bullion, Peaky Blinders, Thue Ersted Rasmussen, Aisha Fabienne Ross, The Danish Girl, Kristofer Hivju, Game of Thrones, Mecia Simson, Chris Fulton, Agnes Born

Alte știri din cinema

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells