Iată cine va regiza ultimul film din seria Fast and Furious, „având o înțelegere înnăscută asupra subiectului seriei”

de Gloria Sauciuc în 24 Apr 2023
Louis Leterrier și Dominic Toretto vor fi în continuare o „familie frumoasă”

Următorul film din seria Fast and Furious l-a cooptat pe Louis Leterrier ca regizor, anunță Variety. Regizorul lui The Transporter va semna regia următorului film din marea finală a seriei Fast and Furious. Noul proiect e o extensie pentru Fast X, cel de-al 10-lea titlu al lui Vin Diesel ce va avea premiera pe 19 mai.

Leterrier l-a înlocuit pe Justin Lin în postura de regizor la Fast X în luna mai a anului trecut, o înlocuire de urgență care, cu siguranță, a condus la ceva important pentru restul echipei - din care mai fac parte actorul Vin Diesel și echipa veterană alcătuită din Michelle Rodriguez, Ludacris, Tyrese Gibson și Charlize Theron.

 „În regia lui, Fast X este un thriller intens care are parte de toată acțiunea, emoția și turnurile așteptate de fani - și de câteva în plus”

„Louis s-a alăturat echipei Fast&Furious fără probleme, având o înțelegere înnăscută asupra subiectului seriei, mai puternic ca niciodată după două decenii. În regia lui, Fast X este un thriller intens care are parte de toată acțiunea, emoția și turnurile așteptate de fani - și de câteva în plus”, declara președintele Universal Pictures, Peter Cramer.

Din palmaresul lui Leterrier mai fac parte seria Transporter, cu Jason Statham, Clash of the Titans și Now You See Me. În TV, regizorul a semnat regia lui Lupin și a filmului câștigător de Emmy The Dark Crystal:Age of Resistance.

Exploreaza subiecte similare:

Fast X, Louis Leterrier, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Ludacris, Tyrese Gibson, Charlize Theron

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells