Iată cine va fi Elvis Presley în filmul biografic al regizorului lui Moulin Rouge!

de Cristina Grigore în 16 Iul 2019
Printre cei dornici să îl interpreteze pe „rege” s-au aflat Ansel Elgort, Harry Styles și Miles Teller

Regizorul Baz Luhrmann și-a găsit protagonistul pentru filmul despre viața și cariera regelui rock 'nroll-ului, anunță deadline.com.

Râvnita partitură a lui Elvis Presley i-a revenit, după un casting acerb, starului de 27 de ani Austin Butler. El a fost preferat altor tineri actori pe val, precum Ansel Elgort (Baby Driver), Harry Styles (Dunkirk) sau Miles Teller (Whiplash).

Butler, care s-a făcut remarcat în roluri de adolescent cuceritor în seriale precum The Carrie Diaries și The Shannara Chronicles, are și experiență muzicală. A început să studieze chitara la vârsta de 9 ani.

„Cântam până îmi sângerau degetele”, declara el într-un interviu din 2016, în care spunea și că nu și-ar dori un rol într-un musical, pentru că nu este obișnuit să cânte în public. Însă, odată cu acest nou rol câștigat, Butler va trebui să se obișnuiască și cu publicul.

În pelicula momentan neintitulată, Luhrmann intenționează să exploreze viața și muzica lui Elvis prin intermediul complicatei relații cu managerul său, colonelul Tom Parker, care va fi interpretat de Tom Hanks.

Împreună cu Craig Pearce, alături de care a mai lucrat la Moulin Rouge! și The Great Gatsby, cineastul va semna și scenariul peliculei.

 

Exploreaza subiecte similare:

Baz Luhrmann, elvis presley, Austin Butler, Ansel Elgort, Harry Styles, Miles Teller, Baby Driver, Dunkirk, Whiplash, The Carrie Diaries, The Shannara Chronicles, Tom Hanks, Craig Pearce, The Great Gatsby, Moulin Rouge!

Alte știri din cinema

Retrospectiva 007: mașinile legendare ale lui Bond

Mai sunt două săptămâni până la lansarea ultimului film James Bond, No Time to Die / Nu e vreme de murit. Nu e vreme de pierdut, așa că hai să ne continuăm turul muzeului virtual James Bond 007. Am început cu legendarele fete Bond și cu secretele lor. Continuăm cu garajul 007. Ca și fetele Bond, mașinile agentului secret sunt la fel de seducătoare și de pline de mister.

România sălbatică - de azi în cinematografele din toată țara!

Peste 1500 de oameni au participat la Premiera de Gală de la Amfiteatrul „Mihai Eminescu”

Cinci milioane de dolari pentru o replică din Queen's Gambit?

Superhitul Netflix a supărat o mare maestră a şahului din Georgia

Noi reguli pentru accesul în cinematografe!

Intră în vigoare Certificatul Verde pentru localităţile cu rată de infectare peste trei la mie

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 17 iulie 2019 13:53
Eu, unul, l-aș fi preferat pe Ansel Elgort (”Baby Driver”) deoarece cred că se potrivește mai bine rolului, dar în fine acum... vom vedea ce va ieși.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells