Iată cel mai recent trailer pentru serialul The Sandman!

de Gloria Sauciuc în 7 Iun 2022
În trailer, Endless (Tom Sturridge) reușește să se elibereze din cei 75 de ani de detenție în mâinile ocultiștilor

Netflix a lansat un nou trailer pentru The Sandman. Cea mai recentă adaptare a lui The Sandman spune povestea unei ființe fără timp, antropomorfă, care domnește peste un ținut al viselor. Totuși, ființa din titlu nu este singura forță supranaturală cu un rol important. În trailer vedem că Endless (Tom Sturridge) reușește în final să se elibereze din cei 75 de ani de detenție în mâinile ocultiștilor.

Deși timpul nu înseamnă mult pentru Dream (Vis), lipsa lui din țara viselor - o realitate a tuturor viselor ființelor vii - vine cu efectele pe care numai cei atinși de magie precum Johanna Constantine (Jenna Coleman) le pot observa.

Noul trailer arată secvențe prin care, în lipsa lui Dream, Lumea Viselor a devenit un loc de coșmar în care personaje precum Corinthian (Boyd Holbrook) sunt liberi să își facă de cap cu mințile oamenilor. Ca  în romanul lui Neil Gaiman, trailerul lui Sandman arată ce a devenit lumea viselor în lipsa lui Dream și cum aliații săi precum bibliotecara Lucienne (Vivienne Acheampong) și corbul Matthew (Patton Oswalt) își vor uni forțele să îndrepte lucrurile. Ceea ce totuși trailerul lasă neclar este dacă The Sandman de la Netflix va avea acele cameo-uri surprinzătoare de la personajele DC Comics ca și materialul original, notează theverge.com.

În The Sandman mai apar Kirby Howell-Baptiste, Gwendoline Christie, Charles Dance, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Mason Alexander Park, și Donna Preston. Serialul ajunge pe Netflix pe 5 august.

Exploreaza subiecte similare:

The Sandman, Jenna Coleman, Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Tom Sturridge

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells