Hunger Games: Catching Fire, cele mai multe premii la MTV Movie Awards

de Cristina Grigore în 14 Apr 2014
Paul Walker și Philip Seymour Hoffman au fost omagiați în timpul evenimentului

Gala din 2014 a MTV Movie Awards a recompensat producția Hunger Games: Catching Fire cu cele mai multe statuete Popcornul de aur, scrie The Hollywood Reporter.com.

Cea de-a doua parte a aventurii SF a primit premiul pentru Filmul anului, în vreme ce starurile acesteia, Jennifer Lawrence și Josh Hutcherson, au luat acasă premiile pentru Cea mai bună actriță, respectiv Cel mai bun actor.

Will Poulter, tânărul actor din We’re the Millers a avut și el o seară specială, asigurată de cele două premii obținute: Cel mai bun debut și Cel mai bun sărut (cu Emma Roberts și Jennifer Aniston). Alte două premii au mers către Jonah Hill, pentru Cea mai bună interpretare amuzantă din The Wolf of Wall Street și Zac Efron, care a stârnit audiența prin apariția sa pentru ridicarea premiului Cea mai bună interpretare la bustul gol din That Awkard Moment. Cântăreața Rita Ora i-a rupt tricoul actorului de 26 de ani, pentru a demonstra publicului că premiul a avut o destinație potrivită.

Cea mai bună luptă a fost numită cea din The Hobbit: The Desolation of Smaug, dintre Orlando Bloom, Evangeline Lily și Orcii, în vreme ce Cel mai bun villain a fost considerat Theodora din Oz The Great and Powerful, personaj interpretat de Mila Kunis.

Popcornul de aur pentru Cel mai bun duo de pe marele ecran a mers către Vin Diesel şi Paul Walker, moment marcat de un omagiu adus starului din Fast and Furios, decedat într-un accident de mașină spre finele anului trecut. Și actorul Philip Seymour Hoffman a fost readus în memoria publicului, cu ajutorul lui Josh Hutcherson, care și-a dedicat premiul celui pe care l-a numit inspirația permanentă a carierei sale.

Printre câștigători s-au mai numărat Brad Pitt, Jared Leto, Henry Cavill, Channing Tatum, Mark Wahlberg și The Backstreet Boys, Jay Baruchel, Seth Rogen și Craig Robinson din This Is The End.

Exploreaza subiecte similare:

Philip Seymour Hoffman, The Hunger Games: Catching Fire, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Will Poulter, We're the Millers, Emma Roberts, Jennifer Aniston, Jonah Hill, The Wolf of Wall Street, Zac Efron, The Hobbit: The Desolation of Smaug, Orlando Bloom, Evangeline Lilly, Oz: The Great and Powerful, Mila Kunis, Vin Diesel, Paul Walker, Brad Pitt, Jared Leto, Henry Cavill, Channing Tatum, Mark Wahlberg, Jay Baruchel, Seth Rogen, Craig Robinson, This Is The End

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AlineziaBumfi pe 15 aprilie 2014 09:59
Sunt foarte mandru de The Hunger Games: Catching Fire. Premiile au fost foarte bine atribuite. Ma bucur si pentru Hobbitul, merita macar un premiu.
Shailene Woodley a fost foarte simpatica pe tot parcursul galei si ma bucur ca a luat premiul Favourite Character.

alex_il_fenomeno pe 3 octombrie 2014 22:54
Filmul tinerilor, si probabil favoritul acestui festival.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells