HappyCinema își suspendă temporar activitatea și va difuza filme exclusiv online

de Cinemagia în 17 Nov 2020
Noile filme ce urmează să fie difuzate online au avut anul acesta premiera în cinematografele din România

Începând de luni, 16 noiembrie 2020, își suspendă activitatea și Happy Cinema Focșani, cel de-al șaselea cinema din rețeaua Happy Cinema, conform reglementărilor impuse de autoritățile locale, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Spectatorii au însă ocazia să vizioneze o serie de filme online accesând https://play.happycinema.ro/. Printre noile titluri care vor fi disponibile în premieră în curând se numără:

Lassie se întoarce acasă (2020) - Povestea emoționantă a collie-ului Lassie, care va trece prin aventuri inedite în încercarea de a reveni acasă. Peripețiile lui Lassie, cel mai faimos cățel din istoria filmului, vă vor ține cu sufletul la gură, și vă vor umple inimile de căldură. Povestea acestei prietenii indestructibile va rezona nu numai cu iubitorii de animăluțe de companie, ci și cu cei care nu au uitat să fie copii.

Latte și cristalul fermecat (2019) - Curaj, încăpățânare, prietenie, loialitate - nimic nu e străin de mititica aricioaică Latte când are de recuperat cristalul fermecat care va alunga seceta din ținutul ei și al prietenilor ei!

10 zile fără mama (2020) - Când un tată e nevoit să ia locul soției și să aibă grijă de copii lor pentru 10 zile, cât mama e plecată în prima ei vacanță după prea mulți ani, acesta va descoperi cât de grea este meseria de... mamă.

HappyCinema este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc. Cinematografele din București, Bacău, Buzău, Bistrița, Focșani, Alexandria sunt temporar închise, acestea își vor relua activitatea în funcție de reglementările impuse de autorități. Planul de extindere al rețelei de cinematografe nu va fi afectat, urmând ca în viitorul apropiat să se inaugureze Happy Cinema Slobozia și Happy Cinema în Colosseum Mall din București.

Exploreaza subiecte similare:

Lassie Come Home, Latte & the Magic Waterstone, 10 jours sans maman

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells