Gwyneth Paltrow s-a despărţit de Chris Martin

de Cristina Grigore în 26 Mar 2014
Celebra actriţă şi solistul formaţiei Coldplay sunt căsătoriţi din decembrie 2003 şi au împreună doi copii

După o căsnicie de mai bine de 10 ani, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, solistul nu mai puţin celebru al formaţiei Coldplay, au hotărât să se despartă. Ei şi-au făcut publică decizia de separare printr-un mesaj publicat pe site-ul de lifestyle al lui Gwyneth, Goop. Mesajul a generat atât de mult trafic, încât site-ul a devenit în scurtă vreme inaccesibil.

„Cu inimile pline de tristeţe, am luat hotărârea de a ne despărţi”, spunea mesajul. „Am depus eforturi mari în cursul ultimului an, unele împreună, unele separat, pentru a vedea dacă relaţia dintre noi mai este posibilă, însă am ajuns la concluzia că deşi ne iubim foarte mult, e cazul să ne continuăm vieţile separat”.

Martin şi Paltrow şi-au unit destinele în ultima lună a anului 2003. Au împreună doi copii, Apple Blythe Alison (9 ani) şi Moses Bruce Anthony (7 ani). Cei doi au ţinut să menţioneze că, în ciuda despărţirii lor, vor continua să le acorde copiilor aceeaşi grijă şi dedicaţie şi să păstreze între ei o bună relaţie de prietenie.

Exploreaza subiecte similare:

Gwyneth Paltrow, actor, Chris Martin

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 26 martie 2014 13:38
Formatia de doine de jale Coldplay nu a fost niciodata printre favoritele mele , ba din contra , iar Gwyneth in ultimele filme a datmana cu comertul , asa ca nu as putea spune pentru care dintre ei ma bucur.Cert e ca afirmatia "eşi ne iubim foarte mult, e cazul să ne continuăm vieţile separat”. este noaptea mintii
Han_Solo pe 26 martie 2014 14:25
Mda, mare dreptate ai. Ma dispera afirmatiile de genu "nu putem unul fara altu dar ne despartim cu regret"....etc etc. Same shit diffrent day.
Arlequinade pe 27 martie 2014 13:42
Cui ii pasa?
alex_il_fenomeno pe 23 mai 2014 16:23
Imi pare rau sa aud asta... Imi placea mult de ambii.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells