Filmul lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, va face istorie datorită duratei de rulare

de Gloria Sauciuc în 18 Apr 2023
Următorul film al regizorului ar putea să fie cel mai lung din cariera sa de până acum

Martin Scorsese e gata să scrie din nou istorie cu ajutorul următorului său film, Killers of the Flower Moon, cu producția semnată de Apple, care va ajunge în sălile noastre de cinema pe 10 octombrie, dar care va avea debutul la Festivalul de la Cannes.

În interviul acordat publicației Variety, directorul Festivalului de la Cannes -  Thierry Fremaux - a fost întrebat despre durata de rulare a filmului. Răspunsul a fost că filmul este cu 5 minute mai lung decât Once Upon a Time in America al lui Sergio Leone din 1984, ceea ce înseamnă că noul film al lui Scorsese va avea o lungime totală de 3 ore și de 54 de minute. Dar, desigur, acesta nu este timpul final de rulare, și s-ar mai putea modifica de-a lungul post-producției.

Dacă este adevărat, Killers of the Flower Moon va deveni cel mai lung film de la clasicul din 1939 Pe Aripile Vântului încoace, cu un timp de rulare de 3 ore și de 58 de minute. Ultimul film al lui Scorsese, The Irishman, era lung de 3 ore și de 30 de minute, așa că acesta nu va fi o surpriză pentru fanii regizorului.

De fapt, Killers of the Flower Moon ar putea fi chiar mai lung deoarece Once Upon A Time in America are trei variante diferite de montaj, una chiar de 4 ore și 11 minute.

Ce așteptări se avem de la Killers of the Flower Moon

Noul film al lui Martin Scorsese este inspirat din evenimente reale, adunate în cartea The Flower Moon Murders: Crimes in the Osage Nation and the Birth of the FBI semnată de David Grann, un bestseller publicat în 2017. Acțiunea cărții este inspirată de un caz real, în care aproape șaizeci de indieni americani nativi din tribul Osage au fost asasinați între anii 1921 și 1925 și, în paralel, Biroul Federal de Investigații se năștea în Statele Unite, iar cazul lor a fost unul dintre primele investigate.

În cea de-a doua parte a secolului XIX, în Oklahoma, tribul indian Osage a primit legal drepturile de  a primi redevențe pentru petrolul descoperit pe pământurile lor, așa că această comunitate a strâns averi de zeci de milioane de dolari devenind una dintre cele mai bogate din lume.

În film joacă Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons, Lily Gladstone, John Lithgow și Brendan Fraser, alături de alte nume mari.

Exploreaza subiecte similare:

Killers of the Flower Moon 

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 18 aprilie 2023 10:46
Cinemagia, aveţi idee dacă apare şi în România? Am văzut că Paramount este distribuitorul internaţional şi au stabilit o dată de lansare pentru Franţa. La noi, nimic? Ştiu că filmul ar fi distribuit prin Ro Image 2000 - în teorie - dacă filmul este distribuit via Paramount.
Gloria pe 18 aprilie 2023 21:24
Pe 10 octombrie
Phantom_sub pe 21 aprilie 2023 11:57
Mulţumesc.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells