Film biografic despre viaţa lui Whitney Houston, în pregătire

de Ştefan Dobroiu în 24 Apr 2020
De scenariu se va ocupa Anthony McCarten, scenaristul lui Bohemian Rhapsody

După succesele neaşteptate ale unor Bohemian Rhapsody şi Rocketman, studiourile de la Hollywood au pus ochii pe un film biografic dedicat lui Whitney Houston. Noua producţie împrumută titlul unuia din hiturile cântăreţei, I Wanna Dance With Somebody, şi va fi realizat în strânsă colaborare cu familia Houston. Evident, asta înseamnă că sunt mari şanse ca viaţa artistei să fie minuţios revizuită la trecerea pe marele ecran.

De scenariu se va ocupa Anthony McCarten, care a scris Bohemian Rhapsody şi a fost răspunzători şi de alte două biopic-uri de succes: The Darkest Hour, despre Winston Churchill, şi The Theory of Everything, despre Stephen Hawking. Pentru scenariul lui The Theory of Everything McCarten a fost recompensat cu premiul Oscar.

"Suntem foarte norocoşi să avem parte, în realizarea acestui film, de sprijinul şi sfaturile celor care au fost cel mai aproape de Whitney. Lucrez îndeaproape cu ei pentru a spune povestea autentică a acestui talent fără seamăn, dispărut mult prea devreme dintre noi. Este o incredibilă responsabilitate, o mare provocare şi un adevărat privilegiu să readucem pe ecran acele interpretări ieşite din comun, cântecele atât de iubite şi extraordinara călătorie" a lui Whitney Houston, a declarat McCarten pentru publicaţia Deadline.

Nu se ştie în acest moment cine va interpreta rolul principal, dar ne putem aştepta ca producătorii să prefere soluţia din Bohemian Rhapsody (Rami Malek nu a interpretat vocal cântecele lui Freddie Mercury), din simplul motiv că puţine sunt vocile în stare să o egaleze pe cea a lui Whitney Houston. Ne aşteptăm ca filmul să se lanseze în 2022, când se împlinesc trei decenii de la The Bodyguard, mare hit cinematografic şi vocal al cântăreţei.

Foto: imagine de promovare a filmului The Bodyguard

Exploreaza subiecte similare:

Whitney Houston, Rami Malek, Anthony McCarten, Bohemian Rhapsody, Darkest Hour , The Theory of Everything, The Bodyguard

Alte știri din cinema

Tot ce ştim despre Alien: Romulus

Noul film din franciza Alien se lansează la jumătatea lunii august

Trailerul Gladiator 2 este aici!

Puterea coruptă şi idealul libertăţii se confruntă din nou în arena Colosseumului

Vânătoarea lui Josef Mengele devine serial

"Îngerul morţii" de la Auschwitz a fost vizat de o spectaculoasă misiune de capturare

Când casa inteligentă devine mortală: trailerul Afraid!

Horror-ul în care un program de inteligenţă artificială se insinuează în viaţa unei familii se lansează pe 30 august

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells