Exploziile se ţin lanţ în Red 2

30 Iul 2013
Agenţii secreţi pensionaţi revin de vineri cu o misiune pe măsură

Cei mai neobosiţi şi periculoşi agenţi secreţi pensionaţi revin în forţă cu o misiune de importanţă mondială, o echipă mai numeroasă şi comedie din plin în Greu de pensionat 2, un film distribuit de MediaPro Distribution, în toate cinematografele din ţară, începând cu 2 august.

Expansiva brigadă din prima parte a seriei, alcătuită din Bruce Willis, Mary Louise Parker, John Malkovich şi Helen Mirren, este acum completată cu apariţiile senzaţionale ale maestrului Anthony Hopkins şi ale seducătoarei Catherine Zeta-Jones.

Câştigătoare a unui Premiu Oscar, actriţa Helen Mirren vorbeşte cu încântare despre personajele amuzante şi atipice din Greu de pensionat 2: „Ceea ce mi se pare spectaculos la aceste personaje este faptul că, deşi au o viaţă cu totul ieşită de comun, au tot felul de probleme comune, pe care le abordează cu aceeaşi stângăcie ca oricare dintre noi”.

Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin plătit de fostul său coleg Marvin (John Malkovich), care şi-a înscenat propria moarte pentru a nu fi pus în pericol. Cei doi bărbaţi, alături de prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc într-o călătorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar şi motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planetă.

Pentru Sarah aceasta este ocazia perfectă pentru a intra definitiv în gaşca foştilor agenţi CIA, în timp ce pentru Frank devine tot mai greu să-i rămână fidel, atunci când o fostă iubită (Catherine Zeta-Jones), asasin plătit de ruşi, îşi face apariţia şi îi face insistent avansuri.

Cu o distribuţie de excepţie şi acţiune cât să-ţi taie respiraţia, filmul Greu de pensionat 2 este distribuit din 2 august, în premieră, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Constanța, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş, Ploieşti), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Arta (Târgu Mureş), Premiera (Ploieşti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu Jiu), Cinema Capitol (Oneşti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploieşti), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucureşti), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Marcom (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu Mare).

Exploreaza subiecte similare:

Helen Mirren, Bruce Willis, Mary-Louise Parker, John Malkovich, Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones, Red 2

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
iantoc pe 30 iulie 2013 12:23
abia astept si aceasta continuare,cand am auzit de acest fil am spus ceva plicticos,dar am ramas surprinsa de actiunea filmului si mai ales de intrepretarilor lor
cristi23 pe 30 iulie 2013 17:39
daca e la fel de bun ca primul atunci vom avea parte de un film bun si posibil de o portie buna de ras.......
vladimir84 pe 31 iulie 2013 07:48
Film bun de actiune pentru tineret cu actori de varsta a doua.
Sorin87 pe 31 iulie 2013 09:29
prima parte mi-a placut mai ales fazele comice, astept sa vad a 2-a parte mult mai exploziva
alex_il_fenomeno pe 8 august 2013 02:52
Oarecum de asteptat, mai ales cand ne referim la un asemenea film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells