Evil Dead renaşte pe micul ecran, cu Lucy Lawless ca protagonistă

de Cristina Grigore în 10 Mar 2015
Bruce Campbell revine în rolul protagonistului Evil Dead în serialul ce va fi difuzat de Starz

Sam Raimi şi Bruce Campbell au oferit în 1981 fanilor genului horror un film ce avea să genereze alte câteva sequel-uri şi o bază de fani dedicată. Ideea unui serial bazat pe evenimentele francizei a fost prezentată de Raimi anul trecut în cadrul Comic-con San Diego, iar de atunci, producţia şi distribuţia s-au dezvoltat. Ultimul nume venit să completeze distribuția, anunţat de Variety.com, este cel al lui Lucy Lawless.

Serialul a fost numit Ash vs Evil Dead şi îl va avea în rol central tot pe Bruce Campbell (protagonistul primelor trei filme Evil Dead). Realizatorii iniţiali ai seriei, Sam Raimi, Rob Tapert şi Campbell, vor servi drept producători executivi iar noile aventuri ale lui Ash vor fi difuzate de cei de la Starz. Sam Raimi şi Rob Tapert sunt vechi colaboratori ai lui Lawless (Tapert este chiar soţul actriţei), alături de care a lucrat pentru celebrele seriale Xena: The Warrior Princess şi Spartacus.

Intriga serialului se declanşează la 30 de ani de la primul contact cu demonii din Cartea morţilor, când Ash, care a lăsat în urmă, în tot acest timp, orice urmă de responsabilitate şi maturitate,  constată că teroarea declanşată în cabana izolată din Tennesse revine şi pune acum în pericol întreaga omenire. Lawless va fi Ruby, o figură misterioasă, care nu numai că nu îşi dă seama ce anume stă la originea îngrozitoarei plăgi la care este condamnată populaţia Terrei, dar îl şi învinovăţeşte pe Ash de declanşarea acesteia.

Exploreaza subiecte similare:

Lucy Lawless, Bruce Campbell, The Evil Dead, Sam Raimi, Ash vs Evil Dead

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 10 martie 2015 10:11
Ash vs Evil Dead ... de abia astept ;) , sunt fan horror si ma bucura cand apar noi proiecte de acest gen insa vom vedea cat de bun va fi ;)
Costirik pe 10 martie 2015 21:52
In sfarsit, un serial Evil Dead, ce naiba au asteptat atat ma mir ca nu l au facut cand ar fi fost Bruce Campbell pe moarte. Proiectele bune se misca greu in timp ce toate porcariile primesc rapid unda verde..trist...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells