Emma Watson și Miles Teller au fost, inițial, actorii principali din La La Land. Ce s-a întâmplat

de Gloria Sauciuc în 1 Feb 2017
Acum atât Miles cât şi Emma Watson își cer drepturile prin impresarii lor, reproşând producătorilor că nu le-au garantat rolurile

În timp ce La La Land câştigă premii la Hollywood, stabilind un record de 14 nominalizări la Oscar, există încă o luptă cu privire la distribuţie. Miles Teller şi Emma Watson, ambii candidaţi pentru rolurile principale, au fost la un moment dat prima opţiune. După care au pierdut, amândoi rolurile, din cauza unor pretenţii exagerate, scrie pagesix.com.

Emma Watson și Miles Teller ar fi pierdut rolurile din La La Land datorită unor pretenţii prea mari...

O sursă a declarat: „Lui Miles i s-au oferit 4 milioane de dolari pentru rolul din La La Land, şi totuşi a cerut 6 milioane. Lui Watson i s-a oferit rolul feminin principal, şi iniţial nu s-a hotărât. Apoi a venit cu cerinţe nebuneşti, precum repetiţiile să fie făcute la Londra - gândiţi-vă că filmul este plasat în California! Producătorii erau gata de orice pentru ca Watson să joace în film, ceea ce ea pur şi simplu nu a vrut”.

Producătorii au distribuit-o în cele din urmă pe Emma Stone şi - odată ce ea a fost confirmată, Ryan Gosling s-a alăturat dornic să lucreze din nou cu ea. Sursa din interiorul producţiei mai spune: „Acum atât Miles cât şi Emma Watson își cer drepturile prin impresarii lor, reproşând producătorilor că nu le-au garantat rolurile, deşi vina era a actorilor pentru că au fost prea pretenţioşi”.

Actriţa britanică Watson - Hermione Granger din seria Harry Potter - şi-a început negocierile reprezentată de agenţia de impresariat WME, dar a continuat cu ajutorul altei agenţii, CAA în decembrie. O altă ipoteză este că Watson ar fi renunţat la La La Land pentru filmul Disney „Frumoasa şi bestia”.

„Atât Miles cât şi Emma s-au înfuriat că nu au lucrat la muzicalul La La Land, acum că filmul este premiat, şi caută pe cineva pe care să dea vina”, e concluzia sursei .

Pe de altă parte, în 2015, Teller declara într-un interviu acordat revistei GQ că regizorul Damien Chazelle l-ar fi scos din proiect, sau cel puţin aşa i-ar fi fost spus managerului său: „Damien... crede că nu mai eşti omul potrivit. Va continua fără tine”. Teller i-ar fi trimis lui Chazelle un mesaj astfel: „Ce naiba, frate?”. Chazelle a confirmat mai târziu astfel: „a existat un moment în care Watson şi Teller erau prima opţiune. Însă nici unul, nici celălalt nu a ajuns să rămână opţiunea definitivă”. Reprezentanţii lui Teller, ai lui Watson şi ai CAA nu au fost disponibili pentru comentarii.

Exploreaza subiecte similare:

premii:oscar 2017, La La Land, Emma Watson, Miles Teller, Ryan Gosling, Emma Stone

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 1 februarie 2017 16:39
Bine ca n-au fost ei doi (Miles si cu Emma Watson). Nu era acelasi succes la public, dar imi place ca, regizorului i-a placut prenumele "Emma". Si a luat alta :)))
Musical-ul va ajunge undeva pe la 450 milioane de dolari (depasind astfel blockbuster-ul "stupid", WarCraft).

AdriAdrianna98 pe 1 februarie 2017 22:42
N-ar fi fost la fel cu aia 2. Pur si simplu Emma mi se pare extrem de banala si nu s-ar fi potrivit pentru rol. Nici in Frumoasa si Bestia nu ma convinge deloc, dar nu se stie.
mihnea_aspru95 pe 2 februarie 2017 00:00
Mie, mi s-ar fi părut că Emily Blunt sau aproape "sosia" ei, Claire Foy (din The Crown) ar fi intrat foarte bine în rolul Bellei. Dar ce să facem, au ales-o pe Hermione....... pitty and sad face :(((, nepotrivită actriţa pentru aşa ceva.
Mitza_MvP pe 2 februarie 2017 18:37
Daca ar fi stiut ei ce succes va avea filmul....un actor de calitate si-ar fi dat imediat seama de potentialul filmului,ei insa sunt mici deocamdata...
Normal ca acuma injura si cauta sa dea vina pe oricine pentru prostia facuta,numai pe ei nu dau vina...normal....
Ce sa-i faci..cand esti prost si viata-i grea...fitzele au consecinte...

Qube86 pe 5 februarie 2017 12:38
Nu am fost la fel de impresionat de ''La La Land'' precum au fost alti spectatori...dar l-am agreat...in mare parte datorita protagonistilor...Daca filmul i-ar fi avut pe astia (Watson & Teller) ca protagonisti...nu cred ca as fi rezistat pana la finalul filmului...pentru ca nu li s-ar fi potrivit rolurile...Miles Teller...mai e cum mai e ca actor...adica a avut si roluri bune...dar Emma Watson nu m-a convins in nici un rol din cele vazute pana acum...E o vorba arhicunoscuta la noi : ''Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul''...Cu alte cuvinte...astia dupa ce ca nu isi cunosteau nici macar valoarea proprie ca actori...chiar aveau impresia ca un astfel de film ar fi fost mult sub demnitatea lor...incat le-ar fi fost necesari mai multi bani...pentru a lua macar in considerare decizia de a juca in el...Asta spune multe despre ei...dar spune multe si despre Ryan Gosling si Emma Stone...Astia joaca in alta liga...si mie asta e liga care imi place si care face din ''La La Land'' un film de cel putin 10 ori mai bun decat ar fi fost daca era jucat de ''rezerve''...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells