Emilia Clarke nu este împotriva scenelor nud

de Cristina Grigore în 17 Sep 2015
„Dacă se încadrează bine în povestea filmului, sunt de acord cu scenele nud”, a arătat starul lui Game of Thrones

Emilia Clarke a ţinut să-şi clarifice poziţia în ceea ce priveşte disponibilitatea sa pentru scenele nud. După unele afirmații controversate recent lansate, în care acuza „nuditatea de dragul nudităţii, doar pentru a atrage publicul”, actrița a postat pe contul de Instagram o explicaţie, şi a arătat că vorbele sale au fost scoase din context.

„Un jurnalist m-a urmărit la o petrecere pentru a mă întreba ceva legat de emanciparea femeilor, după care a ales să mă citeze scoțând din context vorbele mele, deși nu am fost de acord ca el să-mi exploateze astfel răspunsurile. Așa că simt acum, măcar pentru posteritate, să mă folosesc de această ocazie pentru a clarifica lucrurile”.

„Într-o dramă, dacă o scenă nud ajută în desfășurarea poveștii, sau este filmată într-un mod ce dezvăluie mai multe despre un personaj, consider că este perfect în regulă și o filmez. Uneori este nevoie de unele scene explicite pentru ca povestea/personajele să capete un sens, cum a fost cazul în Westeros”, a explicat Clarke.

„Dacă este însă vorba despre o scenă în care se cere nuditate fără vreun scop anume – altul decât atragerea publicului – atunci vorbesc cu regizorul pentru a o face mai subtilă. În ambele cazuri, ca o Mamă a Dragonilor ce mă aflu, dețin controlul”, a mai spus actrița.

Oona Chaplin, fostă colegă a lui Clarke pe platoul de filmare al lui Game of Thrones,  afirma în urmă cu doi ani - făcând pe ocolite referire la interpreta lui Daenerys Targaryen - că după primele două sezoane ale serialului aceasta a refuzat să mai apară nud.

„Vreau să fiu recunoscută după talentul meu actoricesc, nu după sânii mei”, spunea atunci Clarke. Ea a arătat însă că nu are o problemă cu nuditatea: „Chiar mă simt confortabil fără haine. Aşa că – dacă mi se cere, iată ce spun: ‘Hai să filmăm, sunt goală, nu e nicio problemă’”.

Exploreaza subiecte similare:

Emilia Clarke, Game of Thrones, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 17 septembrie 2015 10:43
La cat de buna e, e si normal ca vrea sa filmeze nud.
Han_Solo pe 17 septembrie 2015 11:42
La cat de bune e, e si normal ca ca sa vrem ca ea sa filmeze nud indiferent de scena, chiar si asa fara rost nu m-ar "deranja" prea tare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells