Dwayne Johnson ne aduce Big Trouble in Little China

de Cristina Grigore în 2 Iun 2015
Va prelua partitura lui John Burton, ce i-a revenit lui Kurt Russell în pelicula originală, însă va avea şi rol de producător

Se adună proiectele în orarul de lucru al lui Dwayne Johnson. Actorul a obţinut, cu San Andreas, cea mai bună lansare la box office din carieră, într-un film ce-l are în rol principal, iar popularitatea sa este pe pantă ascendetă. Potrivit TheWrap.com, „The Rock” a mai primit recent un rol central, în remake-ul lui Big Trouble in Little China, comedia de aventură din 1986 a lui John Carpenter.

Proiectul va beneficia de talentele scenaristice ale lui Ashley Miller şi Zack Stentz, ce au lucrat şi la X-Men: First Class, Thor şi viitorul film Power Rangers. Johnson va prelua aşadar partitura lui John Burton - interpretat de Kurt Russell în pelicula originală - însă va avea şi rol de producător.  

Relansarea lui Big Trouble in Little China – originalul este unul dintre filmele sale preferate - a fost de altfel una din iniţiativele sale, în colaborare cu 20th Century Fox.

Johnson mai poate fi văzut şi în noul serial HBO, Ballers, unde interpretează rolul unui manager de fotbal american. Rămâne în distribuţia viitoarelor filme Fast and Furious şi Journey to the Center of the Earth, iar 2019 îl va întruchipa pe Captain Marvel în Shazam!.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Big Trouble in Little China, Ballers, San Andreas, Shazam!, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells