Dwayne Johnson, gata de luptă în noi imagini din Hercules

de Cristina Grigore în 14 Oct 2013
Statura masivă a actorului, din nou în prim-plan

Se dă un război al mușchilor pe frontul promovării noilor filme ce spun povestea legendarului Hercule. După ce noi imagini din trailer-ul lui Hercules: The Legend Begins, au delectat ochii fanilor şi fanelor lui Kellan Lutz, actorul din rolul principal, iată că Dwayne Johnson contraatacă cu noi imagini din Hercules: The Thracian Wars şi rezultatul este clar favorabil masivului „The Rock”. Cu toate acestea, box-office-ul îşi va spune ultimul cuvânt în această confruntare a „greilor”, căci ambele filme se lansează în 2014, The Thracian Wars pe 25 iulie, iar The Legend Begins ceva mai devreme, în luna martie.

Hercule al lui Dwayne Johnson a îmbrăţişat în această aventură a fiului lui Zeus, viaţa de luptă şi greutăţi a unui mercenar, sătul de muncile şi necazurile la care a fost supus de zei. Alături de alţi bărbaţi şi femei pentru care lupta şi prezenţa morţii erau singura alinare, Hercule pare împăcat, însă sufletul său tânjeşte după împlinire, lucru ce pare să devină posibil odată cu intrarea în scenă a regelui Traciei, care îl angajează pe el şi echipa sa de mercenari, să îl ajute să înfrângă un oponent malefic, eroul înţelege că trebuie să se ridice din nou la nivelul propriului său mit.

Hercules: The Thracian Wars este regizat de Brett Ratner şi îi mai are în distribuţie pe Ian McShane, Rufus Sewell, Joseph Fiennes şi John Hurt.

Exploreaza subiecte similare:

Hercules: The Legend Begins, Kellan Lutz, Dwayne Johnson, Hercules: The Thracian Wars, Brett Ratner, Ian McShane, Rufus Sewell, Joseph Fiennes, John Hurt, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 14 octombrie 2013 09:34
ce distributie de vis...
Bayard pe 14 octombrie 2013 10:22
Mda, Conan 3, cam asta o sa iasa....
DeadSea07 pe 14 octombrie 2013 19:35
Distributie buna dar ma tem ca filmul o sa iasa cacao
alex_il_fenomeno pe 15 noiembrie 2013 11:59
Sigur sunt niste asteptari mari din partea unui asemenea film. Sper sa le indeplineasca.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells