Dwayne Johnson arată ce se va întâmpla în adaptarea jocului video Rampage

de Cristina Grigore în 4 Mai 2017
The Rock va trebui să salveze o gorilă infectată într-un experiment genetic

Adaptarea jocului video Rampage – un hit arcade al anilor ’80, al cărui succes a continuat şi ulterior, pe PC – a început filmările. Cu Dwayne Johnson drept cap de afiş, aventura cu gorile şi alţi monştri uriaşi puşi pe distrugeri (pentru a trece la nivelul următor, jucătorii trebuiau să facă pagube cât mai multe) a primit o linie de acţiune – semnată de Brad Peyton – pe care starul a dezvăluit-o online, pe contul său de Instagram.

Potrivit sinopsis-ului dezvăluit de actor, vor exista trei animale în film – o gorilă, un crocodil şi un lup – ce cad victime unor malefice experimente genetice. În cursul acestora, modificări la nivel de ADN îi transformă total; devin neobişnuit de puternici, rapizi, voluminoşi dar şi extrem de agresivi. Johnson joacă rolul lui Davis Okoye, un specialist în primate singuratic, care dezvoltă o prietenie strânsă cu gorila, o apariţie neobişnuită, atinsă de un soi de albinism, pe nume George. Împreună cu un genetician desconsiderat, eroul luptă pentru a obţine antidotul care îi va salva prietenul.

Johnson a lăudat implicarea în proiect a echipei de efecte speciale de la WETA Digital  (ce îşi va folosi talentul şi tehnologia şi pentru viitoarele filme Avatar, plus War of the Panet of the Apes), dar şi efortul actorului ce îi dă viaţă gorilei George (Jason Liles, într-o imagine de la filmări alături de Johnson).

„Jason studiază de luni de zile gorilele ca pregătire pentru acest rol motion capture. A observat mişcările lor, limbajul corpului şi felul în care îşi exprimă emoţiile – bucurie, durere, tristeţe, iubire, agresiune etc. Este incredibil, odată ce ajungi lângă omul acesta, să vezi cât de bine reuşeşte să imite o gorilă. Este cel mai avansat proces de lucru cu efectele vizuale şi motion capture de care am avut parte în toată cariera. Sunt o mulţime de lucruri noi de învăţat", a punctat starul lui Rampage.

Data de lansare a filmului a fost stabilită pentru 20 aprilie 2018. 

Exploreaza subiecte similare:

Rampage, Dwayne Johnson, Brad Peyton, Jason Liles

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells