Două staruri din Vikings și Game Of Thrones vor juca într-un nou thriller Netflix

de Georgiana Dorobanțu în 27 Iul 2020
Vikings și Game of Thrones sunt două dintre cele mai populare seriale realizate vreodată și este ușor de înțeles de ce. Unul spune povestea unui clan de războinici nordici, iar celălalt ne prezintă intrigile și lupta pentru putere dintre câteva familii regale.

Fanii ambelor seriale vor fi încântați să descopere că actorul Alexander Ludwig din Vikingii va face echipă cu Alfie Allen din Game of Thrones pentru un nou thriller Netflix numit Night Teeth.

Deși nu se știu prea multe detalii despre noul film, faptul că va include aceste două nume în distribuție se anunță a fi promițător.

În cazul în care nu știi exact despre cine este vorba - ceea ce este de înțeles, având în vedere faptul că atât Vikings, cât și Game of Thrones includ extrem de multe personaje - iată o mică recapitulare. În serialul Vikingii produs de History Channel, actorul canadian Alexander Ludwig interpretează rolul lui Bjorn Ironside. Starul englez Alfie Allen (care este fratele cântăreței Lily Allen) interpretează în serialul HBO Game Of Thrones rolul lui Theon, prinț din Insulele de Fier.

Tot ce se știe despre Night Teeth până în prezent este faptul că urmărește povestea unui șofer care transportă două femei misteriose ce au de gând să petreacă o noapte întreagă în Los Angeles. Ceea ce părea să fie o cursă obișnuită se transformă într-o situație complicată atunci când descoperă cine sunt, de fapt, clientele sale. Ajunge fără voia sa în Lumea de Dincolo, unde trebuie să lupte pentru supraviețuire.

Nu este clar care vor fi rolurile lui Alexander Ludwig și Alfie Allen în noul thriller Netflix, însă știm că rolul șoferului este interpretat de Jorge Lendeborg Jr., care a jucat în Bumblebee. Restul distribuție îi include pe Bryan Batt (Mad Men), Marlene Forte (Knives Out), Debby Ryan (Insatiable), Lucy Fry (Bright) și Raul Castillo (Looking).

Exploreaza subiecte similare:

Alexander Ludwig, Vikings, Game of Thrones, Alfie Allen, Bumblebee , Bryan Batt, Marlene Forte, Debby Ryan, Lucy Fry, Raúl Castillo, Looking, Bright , Mad Men, Insatiable

Alte știri din cinema

Ramon: comedie absurdă sau fiasco narativ?

În ultimul film al lui Jesús del Cerro, Pavel Bartoș interpretează un țăran viticultor sărac cu duhul, dar bogat în peripeții

Cristina Jacob, despre noul ei film în engleză: „Bătăile inimii nu au nevoie de nicio traducere”

„Filmul acesta e pentru publicul din România, tot atât cât este pentru publicul de oriunde. Vorbim despre sentimente și relații în care ne regăsim cu toții”, mai spune regizoarea

Stranger Things, cel mai vizionat serial pe streaming în 2022

Spectatorii din Statele Unite au petrecut un echivalent a 19,4 milioane de ani pe platformele de streaming...

Pe fondul unui peisaj violent și plin de figuri periculoase, serialul polițist Marion, din 2 februarie

Povestea este bazată pe seria de 15 romane despre Comisarul Marion, semnată de Danielle Thiéry - una dintre primele femei din istoria poliției franceze care a devenit comisar, în 1976

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells