Mad Men

(2007) - Serial TV

Mad Men

Poster Mad Men Postere Mad Men

Sinopsis Mad Men

Mai mult
Mad Men

Proiectată în New York-ul anilor '60, drama Mad Men, sexy și provocatoare, urmărește îndeaproape viața competitivă a bărbaților și a femeilor de pe Madison Avenue, o lume a publicității, o lume egoistă, unde jucătorii cheie fac o artă din vânzări. Seria se învârte în jurul vieții lui Don Draper, care este un as în această meserie și de altfel în jurul colegilor de la Sterling Cooper Advertising Agency. În timp ce își face jocul, atât în afaceri, cât și în viața…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.7
5 premii şi 8 nominalizări Globul de Aur, 3 premii şi o nominalizare BAFTA
Vezi toate premiile
Jon Hamm Jon Hamm Don Draper Elisabeth Moss Elisabeth Moss Peggy Vincent Kartheiser Vincent Kartheiser Pete
January Jones January Jones Betty Francis / Betty Draper Christina Hendricks Christina Hendricks Joan Harris / Joan Holloway Alexis Bledel Alexis Bledel Beth Dawes
Julia Ormond Julia Ormond Marie Calvet Erin Cummings Erin Cummings Candace Danielle Panabaker Danielle Panabaker Daisy McCluskey
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Radical Media

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

American Movie Classics (AMC)

Țara

SUA

Site oficial

Mad Men

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
stroeiulia pe 20 Noiembrie 2010 02:26
Il iubesc...pur si simplu.
Si ce ma oftica cel mai mult e ca toti prietenii mei vorbesc intruna despre telenovele idioate care te complica asa de mult ca nu mai tii minte nici episoadele principale.
De abia astept sezonul 5,totusi sunt trista ca s-ar putea termina dupa sase sezoane

8 2
not.Who.you.think pe 03 Martie 2010 18:29
Uimitor serialul. Este realizat perfect din punct de vedere al detaliilor, te pierzi in detalii uneori, distributia este foarte bine aleasa si are o prestatie senzationala. Are multa intriga serialul si merge pe mai multe planuri. Este plin de bun gust, are umor subtil, inteligent si are o tenta sexy in cel mai decent mod posibil. A intrat in podiumul serialelor mele favorite.
6 1
Alex.M pe 11 aprilie 2010 05:34
Cu tot respectul: cum adica "Este realizat perfect din punct de vedere"?
not.Who.you.think pe 16 aprilie 2010 20:04
din punct de vedere al detaliilor. am editat :) ms!
PopsY pe 15 Iulie 2010 19:40
...
Am regasit in acest serial unul dintre cele mai carismatice personaje din seriale, Don Draper, pur si simplu isi joaca rolul senzational si duce serialul la un alt nivel .
Desigur, si umorul specific anilor '60 e ,citez din serial "divin",intriga dusa pana la extrem, substantialitatea replicilor se mai remarca la acest serial dar si calitatea actoriceasca a celorlalti actori face,dupa parerea mea, unul dintre cele mai bune drame de la ora actuala !

Nu ezitati !

Scuze pt. eventualele greseli, nu am timp sa corectez !

5 2
Ultimul_Mohican pe 09 Martie 2012 00:47
Excelent.
Unul dintre cele mai bune seriale care le-am vauzt pana acum. Vestimentatia e superba iar actorii de top.
4 1
lamationairetia pe 16 Iulie 2011 15:59
un film excelent
Iata un serial de care nu te poti nici plictisi dar nici lipsi. Are intriga bine dozata, personaje credibile, interpretate magistral. O radiografie a unei societatii in plin avant , unde apar de toate: conflicte/drame in familie, la locul de munca, in relatii interumane. Ma uit si ma minunez , ce mult se fuma in perioada aceea, femeile la intrecere cu barbatii !! Interesant prezentat statutul femeii, precum si incercarile de iesire din dominatia masculina.
3 1
memarrytube pe 30 Martie 2010 19:08
realist dar cam plictisitor
Imi place ca este un serial ceva mai diferit pentru ca surprinde New-York-ul anilor '60, obiceiurile si interesele oamenilor de atunci. Nu inteleg, insa, cum de a avut asa mare succes si a castigat Globurile de Aur trei ani consecutivi, pentru ca nu mi se pare chiar atat de captivant si interesant incat sa te tina in fata televizorului si sa te faca sa astepti cu nerabdare urmatorul episod. Surprinde precis viata oamenilor de atunci, este bine realizat si are elemente de umor dar altfel mi se pare un pic cam plictisitor.
3 8
Keyna pe 6 septembrie 2012 23:00
Tocmai asta mi se pare bun la el. Daca totul ar fi fost mult prea dramatic sau incepeau sa moara pe capete, sau toti se culcau cu toti si exista o super retea de secrete, se pierdea realismul si calitatea. Asta e parerea mea.
stroeiulia pe 20 Noiembrie 2010 02:26
Il iubesc...pur si simplu.
Si ce ma oftica cel mai mult e ca toti prietenii mei vorbesc intruna despre telenovele idioate care te complica asa de mult ca nu mai tii minte nici episoadele principale.
De abia astept sezonul 5,totusi sunt trista ca s-ar putea termina dupa sase sezoane

2 1
AdriAdrianna98 pe 20 Iulie 2019 23:15
Unul dintre cele mai bune seriale văzute de mine. E pur și simplu minunat. Are de toate.
Îți arată și cum mergea lumea publicității de atunci dar și diverse povești de viață ca să nu se simtă totul prea încordat (din cauza cadrului de firmă). Un serial plăcut pentru un public destul de larg zic eu din care mai ai ce învăța și legat de psihologia omului și a campaniei de advertising. Totodată, imaginea e un deliciu, haine și accesorii superbe, o imagine tare frumoasă cu un aer vintage foarte reușit.
Personajele iar sunt foarte bine conturate și ajungi să-l îndrăgești pe fiecare în parte.

1 0
florinturbutan pe 13 Ianuarie 2016 12:17
Un serial cum nu am mai vazut! Am urat personajul Don Draper majoritatea episoadelor,dar m-am uitat pe nerusflate la tot serialul pe care mi-e atat de greu sa il descriu nu findca nu pot dar a-si avea nevoie de pagini
In fine singurul serial din viata mea pe care atunci cand l-am terminat de vizionat l-am reluat de la capat

1 1
cris2703 pe 06 Mai 2012 20:47
De vazut!
Foarte frumos serialul. Imi plac abordarea si schimbul de replici al personajelor.
1 1
Thoughts about nothing… pe 21 Iulie 2010 21:19
Where the truth lies
De cateva luni sunt prinsa de mania Mad Man. Si acum, dupa ce am vazut ultimul episod din sezonul 3 am prins virusul bine de tot. Cica abia la finalul lunii apare seria 4. Filmul este genial!
Si cand ma gandesc ca am inceput sa il va dintr-o greseala… Nu cred sa fi vazut un personaj [...] citeşte

1 1
mitologicul pe 11 Iulie 2010 18:19
http://subiectiva.blogspot.com/
Nominalizat ca de obicei la premiile Emmy, acest serial, pot spune ca nu-mi displace, dar nici nu ma dau in vant dupa el. Il urmaresc in momentele lasate libere de alte vizionari. Se vrea o fresca a societatii medii americane in anii '60, o societate inca plina de prejudecati, tabieturi, conservatorism si poate in primul rand educatie. Rasismul este inca la el acasa (nu condamn, avand in vedere ce a urmat si unde am ajuns cu totii), dialogurile se poarta foarte civilizat, fara jargoanele de "hood" care au distrus societati intregi, trebuie sa ai scoala adevarata si sa fii bun in ceea ce faci, ca sa te angajeze o firma. Ce sa mai spun, o societate foarte bine structurata, unde negrii (alte natii nici nu intrau in discutie) puteau ajunge eventual liftieri. In anul 2010 sa vezi o asemenea structurare si asezare a unei societati, poate fi relaxant si… citeşte

1 2
marllenn pe 09 Martie 2010 14:26
marlen
Prima data cand am auzit de film am zis oare la ce se refera mad men apoi am vazut primul episod a inceput sami placa.Ceea ce imi place la film este umorul si intriga.Ce tare fazele cu tigarile majoritatea fumeaza oriunde si doctorii in cabinete si tigarile lucky strike:)).este unul din cele mai bune seriale
1 3
lavara_laiarna pe 14 Iulie 2019 09:24
Dincolo de fumul permanent și persistent este o lume frumoasă cu povești liniștite. .și bune.
0 0
Vegetarian pe 23 Ianuarie 2016 22:46
Barbati care au avut relatie amoroasa sau de prietenie in film cu femei mult mai tinere , Categoria 40 - 50 de ani = filme cu actori in rol principal intre 40 si 50 de ani ...
= John Slattery la 45 de ani conduce o firma de publicitate intrun zgarienor din New York . are amanta mult mai tanara ..

0 1
Vegetarian pe 23 ianuarie 2016 22:59
Etica si faiplayul sau dus pe apa sambetei . Singurul premiu este banul .

Spune-ţi părerea despre Mad Men

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Mad Men
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells