Primele imagini din The Invisibile Man. În prim-plan, actrița Elisabeth Moss

de Cristina Grigore în 7 Nov 2019
Filmul se va lansa în cinematografele noastre anul viitor, pe 28 februarie

Protagonista noului The Invisible Man apare în primele fotografii oficiale ale producției, preluate de entertainmentweekly.com. Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale, Mad Men), care o interpretează pe Cecilia Kass, apare în scene dramatice – imobilizată de paznici în ceea ce pare a fi un ospiciu sau încercând să își păstreze cumpătul după o experiență traumatizantă.

Potrivit sinopsis-ului oficial, Cecilia Kass trăieste o într-o relație abuzivă cu un bogat și foarte inteligent om de știință. Reușește să scape de acesta ajutată de un prieten (Aldis Hodge), sora sa (Harriet Dyer) și fiica sa adolescentă (Storm Reid). Câteva zile mai târziu, Cecilia descoperă că fostul ei partener s-a sinucis și-a transferat toate bunurile pe numele ei. După ce mai multe coincidențe suspecte ce pun în pericol viața celor apropiați, se vede nevoită să demonstreze că nu și-a pierdut mințile și că este urmărită de cineva pe care nimeni nu îl poate vedea.

Regizorul și scenaristul filmului, Leigh Whannell, a declarat pentru entertainmentweekly.com că a dorit să vină cu ceva diferit de producțiile anterioare The Invisibile Man, în care apăreau „ochelari de soare și paltoane plutitoare”; și-a dorit o abordare mai realistă și mai înfricoșătoare, care să aibă în centru relația dintre omul de știință devenit monstrul din titlu (interpretat de Oliver Jackson-Cohen) și Cecilia.

Potrivit lui Whannell (care a semnat și scenariul filmelor Insidious), The Invisible Man este un „one woman show”, un film care îi oferă lui Elisabeth Moss ocazia să capteze atenția publicului, în ciuda „grozavilor actori secudari”.

The Invisible Man se va lansa la noi pe 28 februarie 2020.

Exploreaza subiecte similare:

The Invisible Man, Elisabeth Moss, The Handmaid's Tale , Mad Men, Aldis Hodge, Harriet Dyer, Storm Reid, Leigh Whannell

Alte știri din cinema

Sin City a găsit calea spre micul ecran

Proiectul se afla în planul The Weinstein Company și al Dimension Television, însă a fost abandonat după scandalul Harvey Weinstein

Christian Bale explică de ce nu s-a făcut și al patrulea film The Dark Knight

După The Dark Knight Rises (2012), Warner Bros. a dorit continuarea seriei

Ivana cea Groaznică a câștigat marele premiu la Zagreb Film Festival

Din 13 martie 2020 va rula în cinematografele din România

Yoda bebeluș este noul star din serialul The Mandalorian de pe Disney+

„Tocmai am văzut Mandalorian și tot ce pot să spun e că mi-aș da viața pentru micul Yoda...”, a scris un fan al serialului

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 8 noiembrie 2019 16:57
Adăugat în lista de văzut la cinema. Chiar sper să aibă succes universul modern al monştrilor de la Universal. Cred că o să aibă, fiindcă Blumhouse face filme interesante cu buget echilibrat şi au succes atât la încasări cât şi la critici/ cinefili.
spartacus pe 8 noiembrie 2019 19:20
Personal, aș fi preferat să văd un actor cunoscut în rolul Omului Invizibil, acest lucru ar fi dat mai multă greutate rolului și filmului. Dar asta este, producătorii și-au asumat riscul de a avea încasări mai mici cu un actor mai puțin cunoscut decât unul cu o carte de vizită fără a necesita nicio prezentare. Părerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells