Deadpool ar putea fi singurul personaj X-Men transferat la Disney ce va scăpa de reboot

de Cristina Grigore în 22 Mar 2019
Filmele Deadpool au avut încasări globale însumate de peste 1,5 miliarde de dolari

Odată încheiată preluarea Fox, este de așteptat ca multe dintre francizele şi producţiile ce nu se încadrează în politica de conţinut a Disney să fie adaptate în vederea relansării, pentru a le face accesibile şi publicului mai tânăr.

Nu ştim ce se va întâmpla cu serii precum Alien sau The Predator, însă potrivit TheHollywoodReporter.com, singurul dintre personajele X-Men ce va scăpa de un reboot care să taie de pe afiş rating-ul „interzis minorilor” va fi Deadpool.

Preşedintele Disney, Bob Iger, a subliniat în mai multe rânduri faptul că o versiune populară şi la fel de „neruşinată”, şi-ar găsi locul şi sub noua egidă. În plus, filmele Deadpool au avut încasări globale însumate de peste 1,5 miliarde de dolari, un „imbold” suficient de convingător pentru a nu schimba registrul.

Ryan Reynolds a marcat fuziunea Fox-Disney cu un mesaj pe Twitter în stilul „obraznic” caracteristic personajului său:  „Ai zice că este prima zi a lui ‘Pool”, a scris el, sub o imagine  în care apărea la geamul unui autobuz cu însemnul Disney îmbrăcat în costumul lui Deadpool completat de urechile lui Micky Mouse”.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Reynolds, Deadpool, Deadpool 2

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blackmore pe 22 martie 2019 12:00
Daca va scapa de reboot nu inseamna ca nu e un rebut
unkn0wn pe 23 martie 2019 13:14
Deadpool 2 a fost o porcarie de parca ar fi fost facut de Disney.
Phantom_sub pe 24 martie 2019 19:47
Ha!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells