Cum a ajuns Charlie Sheen să joace în Platoon: Rolul era pentru Keanu Reeves

de Daniel Dumitrescu în 6 Aug 2020
Oliver Stone dezvăluie că producătorii doreau în distribuție un tânăr promițător, Keanu Reeves. După refuzul acestuia, următoarea opțiune a fost Charlie Sheen.

Oliver Stone, cel care l-a distribuit în 1986 pe Charlie Sheen în rolul de succes din Platoon, crede că actorul și-a risipit uriașul potențial pe care l-a demonstrat atunci. "Are o grămadă de bani și nu-i pasă", a spus, râzând, regizorul pentru Page Six. "Adică, sincer, e bogat, dar cred că are un potențial mai mare și nu-l folosește", a adăugat regizorul în vârstă de 73 de ani.

Oliver Stone crede că actorul nu și-a exploatat pe deplin talentul de care dispune, jucând, în schimb, pentru bani. "După Wall Street, a ales doar filme pentru bani, ca să facă bani. Are talent comic, fără discuție. Dacă urmărești și alte interpretări, el are categoric ceva, trebuie să se mai dezvolte ca actor", a spus regizorul.

Charlie Sheen a jucat cu succes și în popularul serial Two and a Half Men și ajunsese să fie plătit cu suma astronomică de 1,8 milioane de dolari per episod, dar în 2011 i-a fost reziliat contractul din cauza unor comentarii la adresa regizorului și producătorului Chuck Lorre.

Oliver Stone a dezvăluit în noua sa carte, "Chasing the Light", că rolul din Platoon nu era, inițial, gândit pentru Charlie Sheen. Producătorii doreau un tânăr actor promițător la acea vreme, Keanu Reeves, însă acesta a refuzat rolul pentru că era prea violent. Lui Stone i se pare ciudat motivul refuzului, ținând cont că Reeves a jucat în seria John Wick: "A jucat în filme destul de violente", remarcă el.

Stone dezvăluie în volumul menționat că a fost și el cuprins de valul de cocaină care a răvășit Hollywood-ul la sfârșitul anilor '70 și în '80, dar s-a retras la Paris după ce a devenit dependent de droguri.

Regizorul care se consideră acum "semipensionat" lucrează în prezent la două documentare, unul despre încălzirea globală, bazat pe cartea "A Bright Future”, și unul despre asasinarea lui John F. Kennedy, scrie Page Six. Oliver Stone a regizat in 1991 lungmetrajul JFK, cu Kevin Costner în rolul principal.


Foto: Hepta

Exploreaza subiecte similare:

Charlie Sheen, Oliver Stone, Platoon, Wall Street: Money Never Sleeps, wall street, Two and a Half Men, JFK

Alte știri din cinema

Tenet are rezultate bune la box-office pe măsură ce publicul se întoarce, încet-încet, în săli

China, cu 5,6 milioane de dolari la al treilea weekend de rulare al filmului, încă este pe locul 1 la încasări

Noi imagini din Moarte pe Nil. Templul de la Abu Simbel, recreat

Filmul va ajunge în săli pe 23 octombrie

Iată cum ar fi trebuit să arate, de fapt, Ultron, unul din villainii memorabili din seria Avengers

Viziunea regizorului Joss Wheedon nu a fost aprobată

Reacții la Tenet: un film de spionaj ca un cub Rubik

Sarcina protagonistului este de a investiga, și posibil de a influența, diverse arme și instrumente de luptă „inversate”, care se întorc din timp și spațiu, animate de o tehnologie necunoscută dintr-un viitor tenebros

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells