Cu aplicația Focus Sat, filmele și serialele preferate vin cu tine în vacanță

de Cinemagia în 15 Iun 2023
Distracția nu are nevoie de internet, oricare ar fi destinația de vacanță

Aplicația Focus Sat este soluția pentru o vacanță de vară așa cum ne dorim pentru că acum putem descărca filmele și serialele preferate și le putem urmări oriunde ne aflăm și oricând ne dorim, fără a avea nevoie de acces la internet, fie pe plajă, în excursia la o cabană montană, în rulotă sau în avion, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. De la comedii spumoase și pelicule de dragoste, la filme și seriale europene de toate genurile, producții Canal+ Original, Studiocanal și românești, biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat are de toate pentru toți, se mai vede în comunicat.

Distracția nu are nevoie de internet, oricare ar fi destinația de vacanță. În funcție de starea de spirit, recomandările de vizionare includ, însa nu se limitează la următoarele:

Serial:
Toate cele 4 sezoane ale producției olandeze Vecinii (Nieuwe buren, 2014-2019), în care cuplurile dintr-un cartier rezidențial se implică fatal în relații întunecate și intime cu vecinii.

Filme de dragoste:
   •   Fanii Jane Austen sigur vor aprecia ecranizarea Mândrie și Prejudecată (Pride and Prejudice, 2005), în care Elizabeth (Keira Knightley) se îndrăgostește de bogatul domn Darcy (Matthew Macfadyen).
   •   Iubește românește, în Șeful sectorului de suflete (1967), alături de Irina Petrescu și Radu Beligan, film scris de soția acestuia din urmă (Marica Beligan).
   •   Din cauza unui Decalaj orar (Décalage horaire, 2002), Juliette Binoche și Jean Reno se cunosc într-un aeroport și Cupidon face ce știe mai bine.
   •   În Dragostea unei vrăjitoare (Un amour de sorcière, 1997), Vanessa Paradis caută un naș pentru fiul ei și îl alege pe muritorul Michael (Gil Bellows), care habar n-are ce-l așteaptă, atunci când ia avionul spre Paris.
   •   Doi prieteni au idei diametral opuse când vine vorba de dragoste, iar când au parte de Întâlnirea perfectă (L’amour c’est mieux a deux, 2010) viețile li se transformă complet.

Comedii:
   •   Fredonează și râde cât cuprinde, alături de George Clooney în Marea hoinăreală (O Brother, Where Art Thou?, 2000).
   •   Sau Citește și arde (Burn After Reading, 2008), alături de Brad Pitt, în comedia în care actorul arată ca... Johnny Bravo.
   •   Vezi cum au dat viață francezii unor detectivi imaginați de Agatha Christie, în Parteneri împotriva crimei (Associés contre le crime: L’oeuf d’Ambroise, 2012).
   •   Alege regalul de comedii cu cei mai îndrăgiți actori româniși umor cât cuprinde: Alo, aterizează străbunica! (1981); Cuibul de viespi (1987).
   •   Nu rata nici seria Johnny English în care cel mai improbabil ofițer de informații din Serviciul Secret al Majestății Sale nu cunoaște nici frica, nici pericolul. Seria a debutat cu filmul omonim în 2003, a continuat cu Johnny English... se întoarce! (Johnny English Reborn, 2011) și s-a încheiat cu Johnny English lovește din nou (Johnny English Strikes Again, 2018).

Pentru o vară de nota 10 putem găsi combinația perfectă între mare/soare sau munte/răcoare, telefonul de serviciu închis și filmele sau serialele pe care nu am apucat să le vedem până acum, descărcate direct din Aplicația Focus Sat pe telefonul sau tableta personală. Cei care nu sunt clienți Focus Sat pot testa Aplicația Focus Sat gratuit timp de 7 zile.

Exploreaza subiecte similare:

Nieuwe buren, Pride & Prejudice, Keira Knightley, Matthew Macfadyen, Şeful sectorului de suflete, Irina Petrescu, Radu Beligan, Décalage horaire, Juliette Binoche, Jean Reno, Un amour de sorcière, Vanessa Paradis, Gil Bellows, L'amour c'est mieux à deux, George Clooney, O Brother Where Art Thou?, Burn After Reading, Brad Pitt, Associés contre le crime: L'oeuf d'Ambroise, Alo aterizează străbunica!, Cuibul de viespi, Johnny English, Johnny English Reborn, Johnny English Strikes Again

Alte știri din cinema

Tot ce ştim despre Alien: Romulus

Noul film din franciza Alien se lansează la jumătatea lunii august

Trailerul Gladiator 2 este aici!

Puterea coruptă şi idealul libertăţii se confruntă din nou în arena Colosseumului

Vânătoarea lui Josef Mengele devine serial

"Îngerul morţii" de la Auschwitz a fost vizat de o spectaculoasă misiune de capturare

Când casa inteligentă devine mortală: trailerul Afraid!

Horror-ul în care un program de inteligenţă artificială se insinuează în viaţa unei familii se lansează pe 30 august

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells