Criticii sunt în extaz după vizionarea în avanpremieră a lui Guardians of the Galaxy

de Cristina Grigore în 21 Iul 2014
Filmul se lansează în cinematografele noastre pe 8 august

Studiourile Marvel au strâns  în acest week-end criticii de film în legendarele studiouri Disney din Burbank, California, pentru o vizionare în avanpremieră a lui Guardians of the Galaxy, noua peliculă Marvel ce aduce în atenţie noi figuri ale universului populat de supereroi.

Potrivit MovieWeb.com, care a preluat ulterior mesajele de pe Twitter ale criticilor, părerile acestora entuziaste, cei mai mulți fiind cuceriți de talentul regizoral al regizorului James Gunn, dar și de personajele bine conturate, a căror vedetă incontestabilă a fost Groot.

Iată câteva dintre mesajele criticilor după previzionare:

„Noul Guardians of the Galaxy este magnific. Amuzant, emoționant, ticsit de acțiune, nu cred că se putea să îmi placă mai mult”.

„Un nou succes de proporții pentru Marvel. Fiecare dintre personaje captivează în fiecare dintre scene”.

„Guardians of the Galaxy ne prezintă universul Marvel într-un mod genial. Este plin de personalitate, antren, glume trăsnite”.

Filmul este tot ceea ce am sperat că va fi și chiar mai mult. Distractiv, ilar, de dimensiuni epice, fantastic”.

„Este de-a dreptul irezistibil. O combinație perfect echilibrată de comedie, acțiune și Groot”.

„Groot este noua vedetă a universului Marvel”.

„Atenție, The Avengers, a apărut o nouă patrulă în oraș!”.   

Gardienii Galaxiei se lansează în cinematografele noastre pe 8 august.

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy, James Gunn

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catajedi pe 21 iulie 2014 14:59
nu stiu ce se intampla, dar vad ca toate premierele incepand cu luna aceasta se lanseaza mai tarziu decat in Statele Unite si alte tari, chiar nu inteleg de ce. Pana acum se lansau odata cu premierea din Statele Unite sau chiar mai devreme in unele cazuri. Sunt diferente incepand de la o saptamana la doua sau chiar si mai mult. Un exemplu ar fi chair la Gardienii Galaxiei care in SUA si multe alte tari se lanseaza pe 1 august, iar la noi abia pe 8 august, iar apoi Testoasele Ninja care se lanseaza in SUA pe 8 august la noi abia dupa 2 saptamani, pe 22 august. Exemplele pot continua si cu alte filme care urmeaza sa se lanseze. Ma intreb de ce. Pana acum marile premiere erau lansate odata cu restul lumii si tarilor mari si importante. Pacat! Pana acum cand vroiam sa vad un film ma duceam din prima zi, adica zi lansarii, vineri, care era aproape de fiecare data aceeasi cu restul lumii, tocmai pentru a evita orice eventuale tentatii de a consulta rezumate, review-uri detaliate, chiar si varainte filmate in cinema. Acum pana se lanseaza la noi voi stii cam tot ce se poate stii despre filmele ce urmeaza a fi lansate, toate scenele interesante, rezumatul, scenele difuzate in timpul genericului. Pacat, mare pacat! Mai ales ca dupa ce astepti un film cateva luni bune nu te poti abtine sa nu consulti informatii de genul celor pe care le-am mentionat mai sus. Sper ca distribuitoriii de filme din Romania sa se trezeasca si sa realinieze data premierii filmelor asteptate cu cea din restul tarilor, SUA, Marea Britanie, Germania, Franta, Rusia, etc.
catajedi pe 21 iulie 2014 15:00
scuze, comentariu scris de pe smartphone si mai am unele greseli.
cristi23 pe 21 iulie 2014 16:00
bravo lor......sa vedem daca va cuceri si publicul romanesc...
Alex4Fun90 pe 21 iulie 2014 20:10
Ma faci sa rad cu publicul romanesc :))
TheJesus pe 21 iulie 2014 23:08
E buna reclama pentru film aceste pareri ale criticilor false bineinteles.
SilverKnight pe 21 iulie 2014 23:46
Haha, foarte tare si mie mi se pare foarte amuzant din trailere si cum sunt mare fan al universului Marvel abia astept sa il vad!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells