Copiii lui Chris Hemsworth, deloc impresionaţi de cariera tatălui: „Credeam că te lupţi cu monştri”, au spus ei

de Cristina Grigore în 8 Nov 2017
Interpretul 34 de ani al lui Thor este tatăl gemenilor Sasha şi Tristan, în vârstă de 3 ani şi al Indiei Rose, de 5 ani

Interpretul lui Thor, Chris Hemsworth, a postat recent pe contul său de Instagram o imagine în care apare pe platoul de filmare al lui Avengers: Infinity War alături de unul dintre cei trei copii ai săi, care a primit şi el o pelerină de supererou („Predarea ştafetei” este comentariul ce însoţeşte fotografia).

Actorul de 34 de ani, căsătorit cu Elsa Pataky, este tatăl gemenilor Sasha şi Tristan, în vârstă de 3 ani, şi al Indiei Rose, de 5 ani.

Vizita copiilor starului pe platoul de filmare a fost relatată şi de Entertainment Weekly, care a amintit cât de puţin impresionaţi au fost aceştia când au aflat ce înseamnă, de fapt, munca de actor (ce include multe repetiţii şi multe ecrane verzi, dar nu şi elementele spectaculoase pe care grafica computerizată le adaugă, ulterior, filmului).

„‚Este atât de plictistitor’, spuneau. Am crezut că munca ta este să te lupţi cu monştri şi nu este adevărat, doar te prefaci”, povestea în octombrie Hemsworth.

Este posibil ca în anii viitori, măcar băieţii actorului să îndrăgească personajul tatălui lor – şi să îşi dorească să poarte costumul Regelui Tunet. Până atunci, însă, sunt fani Wonder Woman. Potrivit actorului, cu toţii şi-au exprimat dorinţa de a se transforma, de Halloween, în supereroina interpretată de Gal Gadot

Exploreaza subiecte similare:

Chris Hemsworth, Avengers: Infinity War, Elsa Pataky, Wonder Woman, Gal Gadot

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells