Continuarea la The Batman este în pregătire. Robert Pattinson revine în rolul justițiarului

de Marina Florea în 27 Apr 2022
Regia va fi semnată tot de către Matt Reeves

Warner Bros și DC au anunțat, în cadrul CinemaCon, că The Batman urmează oficial să primească o continuare, iar Warner Bros a oferit mult-așteptata prezentare din partea studioului. CinemaCon este evenimentul anual dedicat patronilor de săli de cinema și de studiouri de Hollywood, având loc în fiecare an între 25 și 28 aprilie.

„Matt l-a pus în valoare pe unul dintre cei mai celebri și mai îndrăgiți supereroi ai noștri și le-a oferit o perspectivă nouă”, anunța Toby Emmerich, coordonator filme al Warner Bros., în cadrul CinemaCon. „Matt Reeves, Rob Pattinson și întreaga noastră echipă vor duce din nou publicul în orașul Gotham City cu The Batman 2”. Totuși, o dată a premierei nu a fost încă anunțată.

Warner Bros. a anunțat luni noapte, în cadrul CinemaCon, că The Batman va avea o continuare

The Batman, care a avut premiera anul acesta în timpul lunii martie, a reușit să fie un succes major atât în fața criticilor cât și comercial. Deocamdată, este filmul cu cele mai mari încasări ale anului 2022, cumulând încasări globale de 759 de milioane de dolari.

Robert Pattinson și-a pus pelerina și masca lui Batman pentru prima oară, luptându-se cu dușmanii binecunoscuți ai supereroului, în primul rând cu The Riddler (Paul Dano), cu Penguin – Oz Cobblepot (Colin Farrell). Zoe Kravitz a jucat-o pe Catwoman – Selina Kyle, în timp ce Andy Serkis îl joacă pe Alfred Pennyworth, majordomul și mentorul lui Bruce Wayne.

La câteva zile după premiera lui The Batman, HBO Max a confirmat proiectul unui film intitulat The Penguin, în care Colin Farrell va relua rolul personajului negativ. Continuarea va avea producția semnată de Reeves, Dylan Clark, Farrell, Daniel Pipski, Adam Kassan și Lauren LeFranc, care va fi showrunner.

Știrea vine după o proiecție în care Matt Reeves, regizorul lui The Batman, a mulțumit patronilor sălilor de cinema că „au păstrat vie speranța” în perioada pandemiei, declarându-se un susținător necondiționat al sălilor de cinema. „Gestul a de a contribui la succesul vostru este foarte important pentru mine”, a spus Reeves, după ce a subliniat că The Batman a avut încasări de peste 700 de milioane de dolari.

„Succesul lui The Batman a fost cu adevărat un efort de echipă. Nu am fi putut ajunge acolo fără ... lumea sălilor de cinema. Pentru asta, vă mulțumesc din tot sufletul. Ca fan de o viață al filmelor, prețuiesc ceea ce voi faceți”, declara Reeves pentru patronii sălilor de cinema la CinemaCon. „Există în filme un sanctuar”.

Exploreaza subiecte similare:

The Batman

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 28 aprilie 2022 18:04
Mai bine faceau in sfarsit mult-asteptatul BATMAN cu Ben Affleck, merita sa aibă un film doar pe acest subiect - cred ca ar fi avut mai mult succes.
Serban9807 pe 1 mai 2022 14:33
Ben Affleck a zis ca nu mai vrea sa-l joace pe Batman.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells