Concert de muzică de film la Sala Radio. Tema din serialul de succes „Urzeala tronurilor”, în program

de Cinemagia în 3 Iun 2019
Evenimentul va fi dirijat de Simona Strungaru, care a dirijat, printre altele, Cine-Concertul Haxan la Festivalul Internațional de Film Transilvania

Ultimul concert pe care Orchestra Națională Radio îl prezintă publicului în această stagiune este dedicat integral muzicii de film, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Astfel, vineri, 21 iunie, de la ora 19.00, la Sala Radio din București se vor interpreta partituri celebre din lungmetraje care au făcut istorie, semnate de cei mai mari compozitori ai genului.

Vă veți bucura la Sala Radio de muzica din „Titanic” - James Horner, „Misiunea” și „Cinema Paradiso” - Ennio Morricone, „Ben Hur” - Rosza Miklos, „Lista lui Schindler” și „Jurrasic Park” - John Williams, „Pantera Roz” - Henri Mancini, „Cei 7 magnifici” - Elmer Bernstein, „Amélie” - Yann Tiersen și veți asculta tema din serialul de succes „Urzeala tronurilor”.

Evenimentul va fi dirijat de Simona Strungaru, care a dirijat, printre altele, Orchestra Operei Maghiare din Cluj-Napoca în Cine-Concertul Haxan la Festivalul Internațional de Film Transilvania, Orchestra și Corul Filarmonicii Oltenia, alături de Cvartetul Bălănescu și Loredana Groza pentru concertul Maria Tănase Simfonic sau ansamblul Sonomania în cadrul Festivalului Săptămâna Internațională a Muzicii Noi.

Pianistă, dirijor de orchestră, orchestratoare și compozitoare de muzică de film, Simona Strungaru a absolvit în 2010 masteratul la Conservatorul din Amsterdam.

Biletele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la Casa de bilete a Sălii Radio. Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio, consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro.

Exploreaza subiecte similare:

Ennio Morricone, James Horner, John Williams, Elmer Bernstein, Yann Tiersen, Schindler's List, Game of Thrones, The Pink Panther, titanic, Le fabuleux destin d'Amélie Poulain

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells