Comedia „Clubul Femeilor Dezlănţuite”, în avanpremieră absolută doar pe 22 mai

de Cinemagia în 18 Mai 2018
Aventurile a patru prietene fară egal, interpretate, printre altele, de Diane Keaton și Jane Fonda

Marţi, 22 mai, de la ora 19:30, dă-ţi întâlnire cu fetele la avanpremiera absolută a filmului Clubul femeilor dezlănţuite, la Cinema City, în cadrul campaniei Ladies Night. Biletele s-au pus deja în vânzare pentru comedia nebună, care îşi aşteaptă fanele pentru a fi răsfăţate cu produse de machiaj cadou, în reţeaua Cinema City, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Clubul Femeilor Dezlănţuite aduce pe marile ecrane aventurile a patru prietene fară egal interpretate de Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen şi Mary Steenburgen.

Lectura nu a fost niciodată mai inspiraţională pentru aceste doamne care acum învaţă să trăiască şi să zâmbească din nou, în comedia „Clubul Femeilor Dezlănţuite”.

Diane (Diane Keaton) a devenit recent văduvă după 40 de ani de căsnicie, Vivian (Jane Fonda) preferă să se bucure de prezența bărbaților fără să-și ia vreun angajament, Sharon (Candice Bergen) încă nu şi-a revenit după divorțul încheiat în urmă cu mulți ani, iar Carol (Mary Steenburgen) se străduiește să-și salveze mariajul de 35 de ani.

Existența cotidiană a celor patru prietene este dată peste cap după citirea celebrului roman erotic „50 de umbre ale lui Grey” care le impulsionează să ia decizii absolut surprinzătoare.

Vino cu fetele pentru o seară de neuitat la avanpremiera absolută a comediei „Clubul Femeilor Dezlănţuite” şi vei primi primi pe loc produse de machiaj oferite cadou de elefant.ro. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera pe marile ecrane din 25 mai. Biletele pot fi cumpărate de pe www.cinemacity.ro sau de la casieriile cinematografelor, în toate cele 19 oraşe.

Exploreaza subiecte similare:

Book Club, Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen

Alte știri din cinema

Trailer-ul lui Frozen II a devenit cel mai vizionat din istorie din categoria filmelor de animaţie

Animaţia se lansează în cinematografele noastre pe 22 noiembrie

Ursul de Aur a fost câştigat anul acesta de pelicula Synonymes

Filmul românesc Monştri. a obţinut la Festivalului de Film de la Berlin premiul publicului

Filmul „Monștri.” câștigă premiul cititorilor cotidianului german Tagesspiegel

Va rula pe marile noastre ecrane din toamna anului 2019

Ultima zi de filmări pentru Star Wars: Episode IX

Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaac sărbătoresc sfârşitul producţiei

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells