Clash of the Titans 3, abandonat

de Cristina Grigore în 26 Dec 2013
Producătorul seriei, Basil Iwanyk, explică decizia și posibilitatea realizării unei eventuale continuări

Studiourile Warner au lansat Clash of the Titans în 2010, planul fiind la acea vreme dezvoltarea unei trilogii. Cifrele obținute la box-office de această primă parte a fantasy-ului inspirat din legendele Greciei antice nu au fost prea încurajatoare (493 milioane de dolari global la un buget de 125 de milioane de dolari), însă Warner a mai acordat o șansă proiectului…

Wrath of the Titans a fost lansat în 2012, cu încasări și mai mici însă (305 milioane de dolari la un buget de 150 de milioane) și mai multe cronici negative – agregatul de film Rotten Tomatoes a afișat 25 de procente la rata aprecierii și interesului criticilor. Iată că rezultatele slabe ale seriei i-a convins pe realizatori să renunțe, cel puțin momentan, la o a treia parte a acesteia, după cum a dezvăluit și producătorul seriei, Basil Iwanyk, într-un recent interviu, preluat de IGN.com.

”În cazul lui Clash of the Titans 3, vorbim despre acel tip de film ce va trebui să rămână pe bară o vreme, pentru a se întoarce atunci când îi e vremea”, a spus Iwanyk. ”Cred că trebuie gândit așa ‘Ok, ce idee nouă avem? Cum putem revitaliza franciza?’”. O mulțime de filme noi au fost plasate în aceeași lume, inclusiv Immortals și 300. Așa că va exista probabil o vreme când cineva va apărea cu o idee grozavă pentru o continuare, ceva ce va diferenția acea producție de restul și o va face deosebită, promițătoare. Atunci da, vom exploata ideea și vom continua seria”, a mai explicat acesta.

Exploreaza subiecte similare:

Clash of the Titans, Wrath of the Titans

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Nimicdinceparafi pe 26 decembrie 2013 12:15
As prefera de 1000 de ori sa recitesc Legendele Olimpului de Alexandru Mitru decat sa revad primul film din franciza(cu chiu, cu vai am rezistat pana la sfarsit) sau sa-l vad complet pe cel de-al doilea (am renuntat dupa o jumatate de ora).Cartile au mai mult farmec si sunt mai educative.
MikkaelWolfganger pe 26 decembrie 2013 14:55
Da, mai ca Wrath si Clash of Titans au fost facute in scop educativ :)).Sunt blockbustere de categorie B.Un fel de Transformers varianta mitologica, daca vrei.Pe moment sunt ok ca bucati de entertainment,dar le uiti la iesirea din sala de cinema.
legolas05 pe 26 decembrie 2013 12:38
Primul a fost cat de cat fain,dar al doilea slab,foarte foarte slab.
Bayard pe 27 decembrie 2013 00:12
Cel mai prost 3D din istorie.
Macabru pe 26 decembrie 2013 12:57
Ma asteptam la mult mai multe de la ambele filme, dar au fost o dezamagire. Nu e o asa mare drama ca a fost abandonata partea a 3-a. Cand ceva nu merge, trebuie sa zici STOP.
MikkaelWolfganger pe 26 decembrie 2013 14:58
Rezultate box-officeL500 de milioane dolari primul film, 300 de milioane al doilea.Treaba se pare ca mergea, chiar daca in scadere.
legolas05 pe 26 decembrie 2013 23:18
55% este castigul incasarilor in Sua si 45%international,deci nu e asa mare diferenta.
Cristian-Marius-Matei pe 26 decembrie 2013 16:02
mi-au placut amandoua nu stiu ce vroia publicu mai mult de la ele, imi pare rau ca trebuie sa mai astept pentru a treia parte
danny987 pe 26 decembrie 2013 23:59
filmele au fost enjoyable..dar nu au adus nimic extraordinar.ceva care sa nu uiti.un exemplu recent,Gravity,Life of Pi Django etc
Bayard pe 27 decembrie 2013 00:13
BRAVO!!! In sfarsit o veste buna.... dar decizia nu are absolut nicio legatura cu filmul in sine, cu ce calitate a avut e doar o chestie de bani. Probabil cu al 2-lea film au iesit chiar in pierdere, daca se ia in considerare si bugetul de promovare (care a fost mare pt ca au ajuns reclame si la noi).
yukkio pe 3 februarie 2014 11:48
nu m-a impresionat nici Clash of the Titans nici Wrath of the Titans...nu asteptam a III-a parte
alex_il_fenomeno pe 14 februarie 2014 20:02
Poate il vor lucra mai bine, si chiar va iesi ceva mai mult decat doar vizionabil.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells