Cine este David Corenswet, noul Superman? Seamănă leit cu versiunea mai tânără a lui Henry Cavill

de Gloria Sauciuc în 29 Iun 2023
Unul dintre cele mai celebre roluri din lumea cinematografului a fost distribuit

Studiourile DC au dat un nume noului Superman: David Corenswet, de 29 de ani, va juca rolul supereroului în Superman: Legacy, regizat de James Gunn.

Distribuirea acestuia în rol vine la săptămâni de controverse și de probe de casting; acum avem siguranța că Superman: Legacy chiar vine pe ecrane pe 11 iulie 2025.

Într-un interviu cu Entertainment Weekly în 2019, Corenswet a recunoscut că el însuși seamănă cu ultimul dintre actorii care l-au jucat pe Superman, anume Henry Cavill. A mai dezvăluit atunci că „dorința lui cea mai nebunească este aceea de a juca rolul lui Superman”.

„Mi-ar plăcea să văd pe cineva că are o abordare a personajului optimistă”, a mai declarant el. „Am apreciat la Henry Cavill că a avut o abordare întunecată, dură, dar aș prefera ca următoarea să fie luminoasă, optimistă...”

În ce filme și emisiuni TV a jucat Corenswet?

Actorul înalt de 1,90 m a jucat în House of Cards în 2018, și - de atunci încoace - a devenit cunoscut pentru rolurile lui din Pearl, We Own This City și în două ediții ale emisiunii lui Ryan Murphy. În The Politician, Corenswet joacă rolul lui River Barkley, unul dintre personajele principale, care se sinucide. Corenswet a mai jucat, din nou, cu Murphy în 2020 în filmul Hollywood, unde l-a interpretat pe Jack Castello, un om din provincie care se mută la Los Angeles după război pentru a deveni actor.

Corenswet va mai apărea în serialul Lady in the Lake, marca Apple TV Plus.

Ce s-a întâmplat cu Henry Cavill în rolul lui Superman?

Timp de ani întregi, Cavill l-a jucat pe Superman, începând cu Man of Steel din 2013 și, cel mai recent, într-un cameo în Black Adam din 2022.

„După ce studiourile mi-au spus să îmi anunț revenirea din octombrie, înainte să semnez contractul, au contramandat - iar știrea asta nu e cea mai bună, dar așa e viața”, scria Cavill. „Schimbarea de gardă e ceva ce se întâmplă. Respect asta. James și Peter au de construit un univers… Rândul meu să port mantia a trecut, însă Superman este veșnic...”, a mai scris Cavill.

Cine va mai juca în Superman: Legacy?

Rachel Brosnahan, singura actriță despre care se știa marți că este în distribuție, o va juca pe Lois Lane. Ea vine în echipă după un tur de forță în care a câștigat mai multe premii cu The Marvelous Mr. Maisel. A mai jucat în House of Cards de la Netflix.

Exploreaza subiecte similare:

David Corenswet, James Gunn, Henry Cavill, Pearl, Ryan Murphy, The Politician, Rachel Brosnahan

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells