Cine este actorul cel mai valoros de la Hollywood?

de Cristina Grigore în 23 Oct 2013
Răspunsul este oferit de noul clasament al starurilor de film cele mai populare, bine plătite, premiate și cu cea mai mare expunere în media

După ce au fost adunate aparițiile în tabloide, mențiunile de pe unele site-uri de socializare, cifrele obținute la box-office, premiile câștigate și atenția oferită de marile studiouri, tradusă în oferte de lucru și salariile oferite, revista Vulture a dat verdictul: Robert Downey Jr. este – pentru al doilea an consecutiv – cel mai valoros actor de la Hollywood!

Dominația lui Downey Jr. se datorează cifrelor năucitoare obținute la box-office de The Avengers și Iron Man 3 (filmele ultimilor doi ani cu cele mai mari încasări și două dintre cele mai mari cifre din topul încasărilor din toate timpurile). Succesul actorului este dublat de popularitatea sa extraordinară. ”Ar fi nevoie de eforturi supraomenești pentru a-l întrece cineva”, a scris Vulture, menționând și că starul și-a câștigat faima ”prin carismă și umor de calitate”.

Topul zece al celor mai valoroși actori este completat de Leonardo DiCaprio, numit ”Starul care a reînceput să zâmbească”, urmat de Jennifer Lawrence, actrița care a surclasat-o pe Sandra Bullock, numită de Vulture starul cu cea mai rapidă ascensiune – grație francizelor de succes The Hunger Games și X-Men, dar și Oscarului obținut pentru rolul din Silver Linings Playbook.

Locul patru îi revine lui Bullock, urmată de Brad Pitt, Will Smith, Christian Bale, Denzel Washington, Tom Hanks și Johnny Depp. De notat ascensiunea lui Melissa McCarthy (locul 27) și a lui Michael Fassbender (locul 37), care au urcat 58 de poziții de la clasamentul lui 2012.

Exploreaza subiecte similare:

Robert Downey Jr., The Avengers, Iron Man 3, leonardo dicaprio, Jennifer Lawrence, Sandra Bullock, The Hunger Games, x-men, Silver Linings Playbook, Brad Pitt, Will Smith, Christian Bale, Denzel Washington, Tom Hanks, Johnny Depp, Melissa McCarthy, Michael Fassbender, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 23 octombrie 2013 11:14
nu inteleg ce cauta Will smith in topul asta...
nu a mai jucat intr-un film cu succes la box-office de ceva vreme (in afara de MIB 3) iar ultimul film a fost un esec colosal

cosmin742000 pe 23 octombrie 2013 15:57
Dintre " actorii""pomeniti in acest top doar unul merita dupa mine acest titlu : Tom Hanks .Dupa mine este si singurul ajuns in acest top exclusiv datorita talentului..
Andrei.Ciprian pe 23 octombrie 2013 17:10
Depp este lipsit de talent?
Alex4Fun90 pe 24 octombrie 2013 00:27
Ce-i drept si eu ma agitam inainte , insa acum sunt foarte calm si savurez comentariile lui :))
cristi23 pe 23 octombrie 2013 17:31
robert downey jr isi merita locul 1....filmele sale au avut succes, este comic si mi se pare ca se descurca in aproape orice situatie.....daca nu .......apeleaza la un costum.....hahaha
camichu pe 23 octombrie 2013 20:17
robert downey jr are talent pacat ca joaca in porcaria aia de avengers care.i iroseste tot talentul...
Tyson_Kyd pe 23 octombrie 2013 20:37
Era de asteptat, cel mai bun actor, preferatul meu .
Musa.del.Arte pe 23 octombrie 2013 22:37
Off, Fassbender doar 37! Sper la mai mult de la anul incolo. Cat despre Downey Jr, numai costumul e de el! Da, face bani, multi bani, dar nu-si mai exerseaza demult talentul cu adevarat. Cand o sa se lase de povesti pt copii, o sa-mi revina la suflet, pana atunci, neah!
MikkaelWolfganger pe 23 octombrie 2013 23:02
Hai sa enumar si eu actorii pe care ii gasesc, nu netalentati,ci mai putin talentati decat ceilalti.Exclusiv cei din lista.

Nr.1.Rob Downey Jr..Mda, nu imi place mutra lui si il consider foarte overrated.Un fel de Ibrahimovic al filmului.Capteaza mai mult atentia prin arogante si decalaratii decat prin ceva concret in domeniul filmului/fotbalului.

Nr.2.Sandra Bullock.Actrita limitata, simpatica ce-i drept ,dar care in ultima vreme este din ce in ce mai pretuita.De ce?Chiar nu inteleg.Imi place, dar nu va fi niciodata o actrita de mana intai.

Nr. 3.Will Smith.Nu a mai prins asta un rol ok de vreo 5 ani incoace.E un fel de Bullock in varianta masculina si mai pigmentata.Imi place si el, dar se indreapta spre soarta lui Cage.Macar prin Cage am pierdut ceva,pentru Smith ma indoiesc ca voi resimti vreun regret.

Nr.4.Jennifer Lawrence.E ok, dar e prea mediatizata pentru aproape nimic.Un fel de Benedict Numedeleguma.Chiar nu mi s-au parut rolurile ei demne de navala de aprecieri.

Nr. 5.Johnny Depp.E un actor care mie imi place la culme, exact in rolurile alea in care e acuzat ca se prostitueaza folosind acelasi machiaj si aceeasi tacaneala.Cred ca daca tot joaca roluri de aerian, macar sa le joace in filme cat de cat de nivelul lui.

Mentiune speciala.WTF likes Melissa McCarthy?:OAs putea sa scriu 30 de volume despre cum as vrea sa sfarsesca in stil Elodia.Pur si simplu e insuportabila ca prezenta.Singur actrita/actor care reueseste sa ma duca in culmile enervarii doar prin prezenta.

Theodor2011 pe 24 octombrie 2013 09:40
Actorul cel mai valoros de la Hollywood din acest top 10 trebuia sa fie Tom Hanks sau Denzel Washington, in niciun caz Robert Downey Jr, dar dee a jucat in cele mai de succesc filme la box office Iron Man 3 si The Avengers care se vand bine, cum altfel??
Super eroii PIZ_II, efecte speciale. Tom Hanks si Denzel nu joaca in acest gen de ''filme'' de adormit copiii

Theodor2011 pe 24 octombrie 2013 09:42
Din pacate acest gen de ''filme'' este poate cel mai la moda gen de film, numai ai loc de CACACIOSI de 13-20 ani care sunt ''morti'' dupa ele
alina_dllkee pe 1 noiembrie 2013 20:51
Robert Downey Jr. merita locul 1..il ador..e atat talentat..
alex_il_fenomeno pe 17 noiembrie 2013 16:22
Si extrem de talentat, nu doar valoros!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells