Cinci scene exorbitante din istoria filmului

de Gloria Sauciuc în 15 Iul 2018
Golirea străzilor din Times Square, distrugerea unor maşini scumpe, construirea unor platouri de filmare monumentale etc.

Se cunoaște faptul că Hollywood-ul este o maşină de făcut bani, ce ştie să atragă publicul cu milioanele şi să genereze profituri masive. Anul trecut, box office-ul din Statele Unite a adus 10,68 miliarde de dolari (deşi a scăzut cu 2,5 procente).

Şi, totuşi, o afacere atât de profitabilă nu poate fi ieftină. Tot anul trecut, Justice League (300 milioane dolari) sau Beauty and the Beast (255 milioane dolari), ca şi alte filme au acumulat costuri de producţie considerabile.

Fie că este vorba de golirea străzilor din Times Square, ori de distrugerea unor maşini scumpe nou-nouţe, sau de construirea unor platouri de filmare monumentale şi de replici de 300 de tone ale unor vapoare uriaşe, filmele de pe listă au investit mult în scene de câteva minute. Însă, pentru aceste câteva minute, secvenţele au costat milioane de dolari. Iată cinci astfel de scene, via looper.com

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Saving Private Ryan, Tom Hanks, Steven Spielberg, The Matrix Reloaded, Lana Wachowski, Carrie-Anne Moss, Gary Powell, Daniel Craig, SPECTRE, I Am Legend, Cameron Crowe, Tom Cruise, Vanilla Sky, Justice League, Beauty and the Beast

Alte știri din cinema

El va fi interpretul lui Bruce Lee în Once Upon a Time in Hollywood

Mike Moh va juca alături de Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Margot Robbie în filmul lui Tarantino

Primele informații despre intriga și personajele din Rambo V

Filmările lui Rambo 5 sunt programate să înceapă pe 1 septembrie, în Bulgaria,

Filmările live-action-ului Mulan debutează cu două imagini superbe

Pelicula este programată să ajungă în cinematografe în martie 2020

Romanul lui Stephen King, The Stand, va fi transformat într-o miniserie

Serialul va fi difuzat de serviciul de streaming al CBS de anul viitor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 16 iulie 2018 13:49
urmarirea din Spectre a avut loc pe malul Tibrului din Roma, nu in Vatican unde nu sunt "strazi inguste"; si a tinut mai mult decat cele 4 secunde pomenite in articol :)
carmen_angelus_romila pe 8 august 2018 10:08
Imagini intr-adevar geniale,si acestea sunt cateva dintre momentele memorabile care ne-au ramas in urma capodoperelor cinematografice.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells