Chris Pratt: ,,Rolul din Jurassic World mi se potriveşte ca o mănuşă”

de Cristina Grigore în 8 Feb 2014
Actorul din Moneyball, Her şi viitorul Guardians of the Galaxy reconfirmă într-un interviu participarea în noile aventuri din Jurassic Park

Un nou parc Isla Nubar va fi recreat în Jurassic Park 4 – numit Jurassic World – şi odată cu el aventurile inspirate din romanul lui Michael Chrichton şi regizate de această dată de Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed) vor introduce în scenă noi actori. Printre aceştia, în rol central masculin îl vom vedea pe Chris Pratt, ce şi-a confirmat abia recent participarea în film şi a vorbit despre rol într-un interviu acordat Vulture.com.

,,Mi se potriveşte ca o mănuşă, îmi plăceau dinozaurii şi când eram copil. Cred că orice copil iubeşte dinozaurii, iar eu nu am fost o excepţie”, a declarat Pratt, care a ţinut să spună şi care era specia sa favorită de dinozaur.

,,O, da, Jurassic Park m-a transformat de-a binelea într-un fan al velociraptorilor”, a menţionat el. ,,Sunt un fan al dinozaurilor carnivori. Înainte de asta, preferatul era probabil T-Rex. Dar cred că apoi am rămas la velociraptori. Sunt un fel de lupi ai dinozaurilor – vânează în haită. Sunt cu adevărat nişte duri”, a mai adăugat actorul.

Din distribuţia lui Jurassic World, a cărui lansare a fost stabilită pentru vara lui 2015, mai fac parte Bryce Dallas Howard (în rol central feminin), Ty Simpkins şi Nick Robinson. Josh Brolin este şi el dorit pentru un rol major în film.

Exploreaza subiecte similare:

Jurassic World, Colin Trevorrow, Safety Not Guaranteed, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Josh Brolin, actor

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
keops pe 8 februarie 2014 12:05
I se potriveste rolul ca o manusa pt ca iubeste dinozaurii....hahahahaha. Actor de nota 10
Bayard pe 8 februarie 2014 13:05
Pai daca intrebarea era stupida cum putea sa raspunda?? El ca actor nu avea dreptul sa vina cu explicatii legate de scenariu.
alex_il_fenomeno pe 21 februarie 2014 19:12
Sper sa reuseasca un rol genial, intr-un film bun.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells