Chris Pratt, din Guardians of the Galaxy, dorit în Jurassic World

de Cristina Grigore în 15 Nov 2013
Actorului i s-a propus rolul central masculin

Cunoscut până acum drept starul lui Parks and Recreation, Chris Pratt a fost distribuit la începutul acestui an într-unul dintre cele mai anticipate filme ale anilor următori, Guardians of the Galaxy, în rolul lui Peter Quill/Star-Lord. Cu un fizic potrivit (acum) filmelor de acţiune, actorul de 34 de ani (căsătorit cu Anna Faris) a ajuns astfel în prim-planul realizatorilor de film de la Hollywood, iar recent, i-a fost propus un rol de protagonist într-un alt film cu greutate, sequel-ul lui Jurassic Park, Jurassic World.

Dacă va accepta partitura, Pratt va juca alături de figura feminină centrală a sequel-ului, Bryce Dallas Howard, dar şi alături de Ty Simpkins şi Nick Robinson. Deşi momentan nu se ştiu prea multe despre scenariul filmului, cei de la TheHollywoodReporter.com au aflat de la o sursă apropiată producţiei că Pratt se va transforma în Jurrasic World într-un „fost militar, masiv şi necizelat”, în vreme ce Howard va intra în pielea unui „inteligent om de ştiinţă aflat în slujba unei corporaţii”.

Rolul de militar dur şi masiv nu îi este deloc străin lui Pratt, care a apărut anul trecut în Zero Dark Thirty într-o asemenea partitură. În plus, odată cu distribuirea în rolul lui Star Lord din Guardians of the Galaxy, Pratt a început să se antreneze intens şi să adopte un regim corespunzător, drept pentru care fizicul său s-a modificat considerabil, actorul scâpând astfel de kilogramele în plus şi modelându-şi corpul.

Iniţial, pentru rolul central masculin din Jurassic World fusese contactat actorul Josh Brolin. Acesta a respins însă oferta şi a invocat probleme legate de salariu şi de orarul de lucru. Jurassic World va fi lansat pe 12 iunie 2015.  

Exploreaza subiecte similare:

Parks and Recreation, Chris Pratt, Guardians of the Galaxy, Anna Faris, Jurassic World, Jurassic Park, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Zero Dark Thirty, Josh Brolin, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 15 noiembrie 2013 17:07
Poze cu telefonul in oglinda:)))) nice pisi:)))
MikkaelWolfganger pe 15 noiembrie 2013 20:05
Poate citeste un mesaj,cu atentie, incordandu-si muschii si zambind discret.De fapt, pe cine mint?...

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=selfie

alex_il_fenomeno pe 16 ianuarie 2014 00:51
Ar fi un important salt pe care actorul l-ar face. Poate il accepta, si va iesi ceva bun.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells