Chris Pratt, de nerecunoscut cu barbă

de Cristina Grigore în 1 Oct 2015
Imaginea a fost surprinsă pe platourile de filmare ale noului său film, Passengers

După ce pentru rolul din Guardians of the Galaxy, ce i-a adus notorietatea, actorul Chris Pratt a slăbit considerabil şi s-a transformat într-un pachet de muşchi, iată că actorul surprinde din nou printr-un look în vogă astăzi printre actori. O imagine recentă a actorului, în care acesta apărea cu barbă şi părul ceva mai lung, a ajuns online şi a făcut furori printre fani.

Cei de la EntertainmentWeekly.com au notat însă că inedita înfățișare a lui Pratt se datorează noului său rol din Passengers, o dramă SF ce va fi lansată în iarna anului viitor. În urmă cu doar câteva zile, de pe platoul de filmare al peliculei, din Atlanta, Georgia, erau transmise imagini în care Pratt apărea fără podoaba facială de efect.

Passengers, regizat de Morten Tyldum (The Imitation Game) spune povestea unui grup de călători interstelari care, pentru a face faţă lungii călătorii, sunt puşi să doarmă în capsule criogenice. Pratt joacă rolul unuia dintre pasageri, care, dintr-o eroare tehnică, se trezeşte cu 60 de ani mai devreme. Dezolat, acesta se hotărăşte să mai trezească un pasager (Aurora, jucată de Jennifer Lawrence), pentru a avea cu cine să interacționeze.

Exploreaza subiecte similare:

Chris Pratt, actor, Passengers

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells