Cel mai bine plătiți actori de la Hollywood în 2020

de Georgiana Stanciu în 12 Aug 2020
Will Smith, Ben Affleck și Lin-Manuel Miranda se regăsesc în top zece cel mai bine plătiți actori din 2020, conform listei anuale recent lansată de Forbes.

Când vine vorba de salariile de la Hollywood, Dwayne "The Rock" Johnson este liderul suprem. Pentru al doilea an consecutiv, actorul ocupă prima poziție în lista celor mai bine plătiți actori, potrivit topului realizat de revista Forbes. Marți, 11 august, revista și-a dezvăluit clasamentul pentru 2020 care a inclus, de asemenea, staruri precum Ben Affleck, Adam Sandler, Ryan Reynolds, Mark Wahlberg și mulți alți actori de renume.

Cu toate acestea, chiar dacă Dwayne Johnson se menține în fruntea clasamentului cu un câștig estimat la 87,5 milioane de dolari, el a scăzut ușor sub câștigurile de 89,4 de milioane de dolari de anul trecut.

Cel mai bine plătiți actori de la Hollywood în 2020, conform Forbes

1. Dwayne "The Rock" Johnson

Se presupune că actorul a încasat un cec în valoare de 23,5 milioane de dolari de la Netflix pentru următorul film Red Notice care l-a ajutat să se mențină primul pe lista celor mai bine plătiți actori de la Hollywood, cu un căștig estimat la 87,5 milioane de dolari.

2. Ryan Reynolds

Colegul lui Dwayne Johnson din Red Notice este al doilea pe lista celor mai bine plătiți actori din acest an, cu câștiguri în valoare de 71,5 milioane de dolari.

3. Mark Wahlberg

Reușitele starului se datorează atât muncii sale din fața camerei de filmat, cât și din spatele acesteia, ca producător executiv în proiecte precum McMillions, care l-au ajutat să adune o avere în valoare de 58 milioane de dolari.

4. Ben Affleck

Cele două filme ale actorului din 2020, The Last Thing He Want și The Way Back, l-au ajutat să intre în top cu 55 milioane de dolari.

5. Vin Diesel

Vocea din spatele lui Groot din The Guardians of the Galaxy și unul dintre cei mai reprezentativi actori din Fast & Furious se regăsește pe lista din acest an cu 54 de milioane de dolari.

6. Akshay Kumar

Starul de la Bollywood și-a câștigat locul în acest top datorită unui proiect viitor cu Amazon Prime și 48,5 milioane de dolari ai săi.

7. Lin-Manuel Miranda

Disney+ l-a adus pe îndrăgitul Hamilton pe micul ecran, iar Lin-Manuel Miranda a câștigat 45,5 milioane de dolari.

8. Will Smith

Unul dintre cei mai faimoși actori de la Hollywood a avut câștiguri de 44,5 milioane de dolari în acest an.

9. Adam Sandler

Potrivit Forbes, vedeta din Uncut Gems are un nou contract de patru filme cu Netflix și 41 de milioane de dolari în conturi.

Jackie Chan

Vedeta s-a înscris pe listă anul acesta cu 40 de milioane de dolari.


Foto: depositphotos

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Ben Affleck, Adam Sandler, Ryan Reynolds, Mark Wahlberg, Vin Diesel, Jackie Chan, Akshay Kumar, Red Notice, The Last Thing He Wanted , The Way Back, Chris Pratt Shows You Around the Set of Guardians of the Galaxy Vol. 2 

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells