Ce supererou ar putea interpreta Keanu Reeves în MCU, după regizorii lui Avengers: Endgame

de Cristina Grigore în 30 Iul 2019
Frații Russo au convenit asupra unui supererou inspirat de o zeitate egipteană

Regizorii lui Avengers: Infinity War și Avengers: Endgame, frații Anthony și Joe Russo, vor să îl vadă pe Keanu Reeves în Universul Cinematografic Marvel. Într-un interviu IMDB cu Kevin Smith, cei doi au discutat despre faptul că celebrul actor ar putea interpreta cam orice personaj din MCU. Smith le-a sugerat atunci pentru Reeves supereroul Moon Knight, iar propunerea a fost bine primită de fraţii Russo.

În benzile desenate, Moon Knight este Marc Spector, un fost militar care decide să-şi folosească abilităţile ca mercenar. Viaţa i se schimbă complet după o misiune în Egipt, când este contactat de o veche zeitate a locului care îl transformă în supereroul mai sus numit (un fel de avatar al lui Khnosu, străvechi zeu egiptean al lunii).

Creat de Doug Moench şi Don Perlin, personajul, ale cărui abilităţi de luptă, agilitate, rezistenţă şi puteri depind de fazele lunii, a apărut prima dată în numărul 32 al benzilor desenate Marvel Werewolf by Night (august 1975).

Kevin Feige a discutat despre introducerea personajului în MCU chiar anul trecut, când menţiona că şi-ar dori ca acesta să apară într-unul din viitoarele filme Marvel. „Avem o mulțime de fișe ale supereroilor ce ar merita adăugați în filmele noastre în departamentul de dezvoltare, pe care le tot analizăm și despre care discutăm”, a arătat el.

Ross Marquand, interpretul lui Aaron din The Walking Dead și voce a lui Red Skull (Stonekeeper) în Infinity War și Endgame, a dezvăluit într-un interviu din 2018 că i-ar plăcea să îl joace pe Moon Knight, care i se pare interesant din prisma modului în care a fost abordat personajul în benzile desenate, căci transformarea în supererou pare că a stârnit o tulburare de personalitate. „Oare totul se întâmplă în capul său? Este cu adevărat un luptător pentru dreptate sau a murit atunci, în Egipt?” – sunt doar câteva dintre întrebările pe care Marquand le consideră relevante în analiza lui Moon Knight.

Exploreaza subiecte similare:

Joe Russo, Keanu Reeves, Doug Moench, Ross Marquand, Kevin Feige, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame

Alte știri din cinema

Elvis Presley devine super spion într-un serial de animație Netflix pentru adulți

Anunțul a marcat 42 de ani de la moartea regelui rock'n roll-ului

Gardienii Galaxiei 3 va începe filmările abia la finalul lui 2020

Filmul va deschide cea de-a cincea fază a Universului Cinematografic Marvel

Ivana cea Groaznică ia Premiul special al juriului „Cineasti del Presente” la Locarno

Scenariul şi regia sunt semnate de Ivana Mladenović

Premierele săptămânii

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells