Ce supererou ar putea interpreta Keanu Reeves în MCU, după regizorii lui Avengers: Endgame

de Cristina Grigore în 30 Iul 2019
Frații Russo au convenit asupra unui supererou inspirat de o zeitate egipteană

Regizorii lui Avengers: Infinity War și Avengers: Endgame, frații Anthony și Joe Russo, vor să îl vadă pe Keanu Reeves în Universul Cinematografic Marvel. Într-un interviu IMDB cu Kevin Smith, cei doi au discutat despre faptul că celebrul actor ar putea interpreta cam orice personaj din MCU. Smith le-a sugerat atunci pentru Reeves supereroul Moon Knight, iar propunerea a fost bine primită de fraţii Russo.

În benzile desenate, Moon Knight este Marc Spector, un fost militar care decide să-şi folosească abilităţile ca mercenar. Viaţa i se schimbă complet după o misiune în Egipt, când este contactat de o veche zeitate a locului care îl transformă în supereroul mai sus numit (un fel de avatar al lui Khnosu, străvechi zeu egiptean al lunii).

Creat de Doug Moench şi Don Perlin, personajul, ale cărui abilităţi de luptă, agilitate, rezistenţă şi puteri depind de fazele lunii, a apărut prima dată în numărul 32 al benzilor desenate Marvel Werewolf by Night (august 1975).

Kevin Feige a discutat despre introducerea personajului în MCU chiar anul trecut, când menţiona că şi-ar dori ca acesta să apară într-unul din viitoarele filme Marvel. „Avem o mulțime de fișe ale supereroilor ce ar merita adăugați în filmele noastre în departamentul de dezvoltare, pe care le tot analizăm și despre care discutăm”, a arătat el.

Ross Marquand, interpretul lui Aaron din The Walking Dead și voce a lui Red Skull (Stonekeeper) în Infinity War și Endgame, a dezvăluit într-un interviu din 2018 că i-ar plăcea să îl joace pe Moon Knight, care i se pare interesant din prisma modului în care a fost abordat personajul în benzile desenate, căci transformarea în supererou pare că a stârnit o tulburare de personalitate. „Oare totul se întâmplă în capul său? Este cu adevărat un luptător pentru dreptate sau a murit atunci, în Egipt?” – sunt doar câteva dintre întrebările pe care Marquand le consideră relevante în analiza lui Moon Knight.

Exploreaza subiecte similare:

Joe Russo, Keanu Reeves, Doug Moench, Ross Marquand, Kevin Feige, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells