Ce se întâmplă cu filmul Uncharted, ce-l va avea ca protagonist pe Tom Holland

de Cristina Grigore în 14 Aug 2018
După opt ani de amânări, pelicula inspirată din seria de jocuri video Uncharted este gata să înceapă producţia

Într-un interviu acordat ThePlaylist.com, regizorul Shawn Levy a vorbit fanilor despre adaptarea jocului video Uncharted, proiect anunţat încă din 2010, amânat în mai multe rânduri. Levy a fost numit la cârma adaptării în 2016, iar un an mai târziu - după ce Mark Wahlberg a ocolit rolul central – actorul Tom Holland (Spider-Man: Homecoming) a fost ales drept tânărul Nathan Drake. Filmul va fi, așadar, un prequel al celebrei serii de jocuri video.

„Avem acum un scenariu foarte bun şi pe starul filmului, Tom Holland. Rămâne să stabilim orarul de producţie şi distribuţia completă. De această dată pot spune că suntem cel mai aproape de linia de start. Şi este un film pe care abia aştept să îl fac!”, a declarat cineastul.

Mulţi dintre fanii jocului şi-au dorit să îl vadă pe starul lui Firefly, Nathan Fillion, în rolul lui Drake, însă realizatorii le-au trecut cu vederea cerinţele. Fillion a avut însă ocazia să intre în pielea protagonistului din Uncharted într-un scurtmetraj realizat de fani, care a fost bine primit şi care a atras o reacţie pozitivă chiar din partea vice-preşedintelui companiei realizatoare a lui Uncharted, Neil Druckmann. În producţia de 15 minute, regizată de Allan Ungar, a jucat şi Stephen Lang.

Exploreaza subiecte similare:

Shawn Levy, Tom Holland, Spider-Man: Homecoming, Nathan Fillion, Firefly, Mark Wahlberg, Stephen Lang

Alte știri din cinema

Targaryenii nu vor apărea în prequel-ul lui Game of Thrones

„King’s Landing nu există. Nici Tronul de Fier”, arată R. R. Martin despre timpul în care este plasată acţiunea serialului

Aquaman – reacţii pozitive după proiecţia din China a 25 de minute din film

Din comentariile publicului, scenele de acţiune „se ridică la nivelul celor din Lord of the Rings şi The Matrix”

Fantastic Beasts 2 a avut un debut mai bun decât primul film al seriei

Încasările din Statele Unite nu s-au ridicat însă la nivelul celor estimate de analişti

Bohemian Rhapsody – Cum a fost transformat Rami Malek în Freddie Mercury

Cu ajutorul machiajului și a elementelor prostetice, actorul s-a metamorfozat cu totul în legendarul solist al trupei Queen

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 14 august 2018 11:30
Sper sa fie o realizare reusita, pentru ca, am observat, nu toate adaptarile de acest gen au succesul scontat.
spartacus pe 14 august 2018 11:57
Personal as fi preferat un actor cu ceva ani in plus față de tinerelul Tom Holland, mai ales că și în joc protagonistul este un individ matur, nu un tinerel. Păcat de alegerea făcută de producători, acum nu ne rămâne decât să ne mulțumim cu ce vom primi, iar ei vor avea un profit mai mic decât dacă ar fi respectat linia jocului după care se face filmul, dar nu e prima dovadă de prostie crasă a celor de la Hollywood in ecranizarea unui joc. Părerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells