Care sunt cel mai piratate seriale? Topul este condus de Game of Thrones

de Cristina Grigore în 24 Iun 2013
Descărcările ilegale pentru Game of Thrones, de două ori mai mari decât cele ale The Big Bang Theory şi How I Met Your Mother

Adaptarea TV a seriei de romane fantasy imaginată de R.R.  Martin, Game of Thrones, se află în fruntea celor mai piratate 10 seriale ale acestui început de an, scrie The Hollywood Reporter. Analiza a luat în considerare numărul aproximativ de descărcări pe episod al fiecărui serial din luna martie până în luna iunie.

Producţia HBO a fost descărcată de 5,2 milioane de ori, de aproape două ori mai mult faţă de ocupantele locurilor doi şi trei, producţiile CBS, The Big Bang Theory (descărcată de 2,9 milioane de ori) şi How I Met Your Mother (2,85 milioane de descărcărcări). Succesul la public al lui Game of Thrones este aşadar reconfirmat şi de cifrele obţinute din pirateria online, mai ales că serialul a fost în capul acestei liste şi în 2012. Finalul sezonului trei a stabilit un record de descărcări simultane pe BitTorrent, în sumă de 170 de mii.

O altă performanţă a lui Game of Thrones este legată de cifrele apropiate de cele ale audienţei din Statele Unite (5,5 milioane de persoane) faţă de cele ale lui The Big Bang Theory, a cărui audienţă pe episod este de aproape şapte ori mai mare decât numărul descărcărilor ilegale.

Locul patru în acest clasament este ocupat de The Walking Dead (2,7 milioane), urmat de Hannibal (2,1 milioane), Vikings (1,9 milioane), Arrow (1,85 milioane), The Vampire Diaries (1,8 milioane), Modern Family (1,75 milioane) şi Revenge (1,7 milioane de descărcări ilegale).

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, The Walking Dead, Hannibal, Vikings, Arrow, The Vampire Diaries, Modern Family, Revenge

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
CPU pe 24 iunie 2013 09:36
interesanta poza.toate personajele principale la un loc
Bayard pe 24 iunie 2013 10:39
Toate?
CPU pe 25 iunie 2013 08:52
mai putin Jaimie, dar cele 4 personaje sunt considerate principale. vezi cartile daca nu ma crezi
cosmin742000 pe 24 iunie 2013 15:50
Ce pierderi pot avea producatorii din piratarea serialelor.?Pe HBO oricum nu e sau nu era publicitate.Iar pe celalelalte posturi oricum se da publicitate la greu. De cele mai multe ori pubklicitatea nu tine cont de audienta , fiind mereu aceeasi publicitate in decursul unui serial.Oricum daca ar fi sa judecam drept ( daca se mai ocupa cineva de judecat drept in ziua e azi ) ar trebui sa fii cel putin imbecil sa cumperi ceva in urma publicitatii de la TV.Mie unuia imi place sa vad un serial dupa ce s-au terminat filmarile la el. Si apoi sa vad cate un episod pe zi . Nu sa stau sa astept intrre sezoane .
TheHunter pe 24 iunie 2013 22:39
sa inteleg ca nu ai vazut nici un sezon pana acum?...ai o vointa puternica =))) eu unul am terminat cartile dupa sezonul 2....nu am mai rezistat inca un an :)))
cosmin742000 pe 25 iunie 2013 15:05
Din Game of Thrones nu am vazut nimic ,, dar o sa il vad cand o sa fie gata.Decat sa stau cu sufletul la gura pana cand apare apare sezonu l urmator , mai bine asa. Problema mea e ca am vazut toate sitcomurile posibile care au fost terminate , si acum am inceput sa vad How i meet your mother , care a ajuns cu filmarile la sezonul 9.Oricum la sitcomuri diferenta dintre sezoane e mult mai putin evidenta. Mai am incepute Big Bang Theory si Two and a half man. Dar astea sunt seriale care merg sa fie vazute oricand si la care diferentierea intre sezoane nu exista . Nu pot sa zic despre Big Bang Theory spre exemplu ca sezonul 4 e mai slab ca sezonul 2 ., asa cum pot sa zic spre exemplu despre Prison Break ca cel mai slab sezon a fost 3 si cel mai bun 1 :))
xerses pe 24 iunie 2013 19:24
Intr-adevar;una este sa vezi serialele pe net si alta este sa astepti sa fie fie date la TV si cu publicitate intercalata, de te ia somnul....
Han_Solo pe 25 iunie 2013 08:02
Un sezon la GoT costa 100 milione $ asa ca nu spuneti ca pe HBO nu ii deranjeaza pirateria. HBO nu se bazeaza doar p audiente ci si pe vanzarea DVD/Blu Ray al serialului. Deci daca lumea pirateaza si nu cumpara serialul, evident pierderi.
Bayard pe 25 iunie 2013 08:37
Doar 50-60 milioane
cosmin742000 pe 25 iunie 2013 15:10
Cum ii afecteaza pe HBO pirateria ? Ei nu au publicitate , ERi traiesc din abonamentele platite. Crezi ca a scazut numrul abonatilor , din cauza ca se pirateaza serialele?Eu cred ca majoritatea celor abonati la HBO sunt oameni care oricum nu au pe ce sa arunce banii, asa ca indiferent de piraterie sau nu segmentul de abonati e acelasi .
alex_il_fenomeno pe 17 iulie 2013 13:13
Nu stiam ca se face top si pentru asa ceva...Vad ca Two and a Half Men s-a dus de tot in jos.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells