Revenge

(2011) - Serial TV

Răzbunare

Poster Revenge Postere Revenge

Sinopsis Revenge

Mai mult
Revenge HD

Emily Thorne (Emily Van Camp) este nou-venită în Hamptons. Aparent, este o persoană prietenoasă și sofisticată, are totuși un trecut familial întunecat. Cu șaptesprezece ani în urmă, tatăl ei a fost acuzat pentru crimă de către vecinii în care avea încredere și, pe baza acelui denunț, a fost condamnat la închisoare pe viață. Emily nu și-a mai văzut tatăl și și-a petrecut copilăria consumată de furie, tristețe și dezamăgire. Acum ea se întoarce sub o nouă identitate cu scopul de a se răzbuna.

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: zincagabriela
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Madeleine Stowe Madeleine Stowe Victoria Grayson Emily VanCamp Emily VanCamp Emily Thorne Gabriel Mann Gabriel Mann Nolan Ross
Gail O'Grady Gail O'Grady Stevie Grayson Morgan Fairchild Morgan Fairchild Teresa Amber Valletta Amber Valletta Lydia Davis
James Purefoy James Purefoy Dominik Wright Jennifer Jason Leigh Jennifer Jason Leigh Kara Wallace Clarke Robbie Amell Robbie Amell Adam Connor
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Osveta

Produs de

Temple Hill Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

American Broadcasting Company (ABC)

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cris2703 pe 21 Noiembrie 2012 03:10
Merita urmarit!
Desi nu ma asteptam..serialul m-a prins :). Pe Nolan il ador ca si personaj dar mai ales ca interpretare a actorului - din punctul meu de vedere e deasupra celorlalti actori ca surprindere a rolului (mimica, privire, zambet, intonatie-ulterioara) totul este transmis/exprimat chiar inainte de a spune efectiv ceva :)
10 0
adi_adriana pe 16 octombrie 2013 20:46
si eu am aceeiasi parere despre Nolan, e genial! :)
legolas05 pe 16 Aprilie 2012 23:48
este un serial foarte interesant,merita vazut fiecare episod,mie imi place mult,nota 9
7 0
rayker pe 29 Septembrie 2012 17:44
nu il ratati
un serial care reuseste sa te tina lipit de monitor chiar de la primul episod, un scenariu bine conturat, iar actorii care isi fac treaba destul de bine.
6 0
zincagabriela pe 09 Aprilie 2012 23:25
Serialul este foarte captivant si iti starneste curiozitatea chiar de la primul episod .
4 0
blu3_lyght pe 28 Aprilie 2013 18:02
Captivant
Un super serial :X:X:X Astept cu nerabdare sezonul 3 :X
3 0
adrenalinu pe 12 Martie 2012 21:39
pe nerasuflate
O poveste nu tocmai noua dar cu cateva elemente care ies in evidenta pentru a fi o poveste care am dorit sa o vad pe nerasuflate. Pe langa suspans am fost atras de prestatia si senzualitatea celor 2: Victoria si Emily
3 0
emy_sinaia pe 22 Februarie 2016 20:04
Razbunare...
Cea mai interesanta si complicata telenovela din ultimii ani, cu rasturnari de situatii in fiecare clipa de parca ar fi un concurs cu care e cel mai mare mincinos sau cine pe cine santajeaza mai tare. Una peste alta tocmai micile tertipuri fac deliciul serialului si te fac sa vezi un sezon in doua - trei zile ceea ce am facut si eu dar datorita complicatiilor nesfarsite nu am mai avut rabdare sa urmaresc mai mult decat sezonul 1.
1 0
andreea2013 pe 21 Ianuarie 2013 19:40
In Romania la ce capitol sedifuzeaza?Iimi puteti spune pe ce program se difuzeaza sau pe ce pagina net?
1 1
blu3_lyght pe 28 aprilie 2013 18:01
il gasesti pe net serialul, ambele sezoane
Eb00kie pe 08 Iunie 2012 20:58
Monte Cristo of the future
Intr-adevar, premiza initiala se aseamana, doar ca pustiul e mai batran, are deja un copil si nu mai scapa niciodata de la inchisoare. Tipa se intoarce pentru a-i distruge pe ceilalti.

Desi firele intrigii sunt foarte bine legate (si dezlegate) si autorii reusesc sa exprime cu fidelitate emotii foarte diverse, din cauza alternantei planurilor si a perspectivelor nu este observata tranzitia - intre emotii. Unde la Urzeala tronurilor - unde accentul se pune pe intriga - colajul scenelor marcante obtine un efect foarte potrivit, in Revenge, care se apropie periculos de mult de o telenovela, accentul se pune totusi pe personaje, nu pe razbunare. Tranzitiile acestora, in special in cazul lui Daniel Grayson, sunt ireale, in favoarea dramaticului, in defavoarea calitatii.

Sezonul 2, primul episod : Telenovela (sa fiu succinta)

Sa fim sinceri, cel mai… citeşte

1 4
Dragos.87 pe 04 Martie 2017 00:00
Acum ceva vreme am vazut serialul asta si mi se pare destul de reusit.Secrete ascunse,banuieli neasteptate si multe altele le gasesti aici.Te tine captivat in poveste si reuseste sa te faca mai atent in ultimul sezon.De vazut neaparat!
0 0
ralucaochiu_gmail_com pe 20 Decembrie 2016 21:18
Filmul mi se pare exceptional mai ales imi place de Emily imi place faptul ca are o privire rece care nu exprima nimic care o incadreaza perfect in poveste sincer imi pare rau ca nu au fost mai multe sezoane
0 0
luminitagram pe 01 Mai 2016 13:22
Un serial care chiar te prinde, si-nca rau, prin ritmul alert al actiunii. Unele legaturi sunt un pic fortate, dar, in rest, este un serial bine facut. Imi plac Nolan, Jack si Victoria, din punctul de vedere al jocului actoricesc. Sper ca, pana la urma Emily/Amanda sa fie castigatoare, sa-si recupereze viata alaturi de tatal sau.
0 0
bebe_mik pe 25 Martie 2016 18:28
Un serial foarte bun. Este captivant inca de la primul episod. :) Merita vazut!
0 0
cotzofica pe 28 Aprilie 2014 08:36
Interesant e că Madeleine Stowe a mai jucat într-un film cu acelaşi nume din 1990 parcă. Alături de Kevin Costner şi Anthony Quinn.
0 0
adi_adriana pe 16 Octombrie 2013 20:49
grozav!
cand se va difuza sezonul 3, stie cineva?
sau unde il pot gasi pe net, pe ce site? multumesc.

0 0

Spune-ţi părerea despre Revenge

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Revenge
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells