Captain America: Civil War. Primele reacții

de Gloria Sauciuc în 12 Apr 2016
Căpitanul America: Război civil intră în cinematografele noastre pe 6 mai

Celor care așteaptă data de 5 mai pentru a vedea noul Captain America: Civil War, răbdarea le va fi pusă și mai mult la încercare. Și asta pentru că primul val de vizionări de presă s-a încheiat și, iată, primele reacții au apărut pe Twitter. Filmul a fost îndrăgit enorm. Laudele s-au îndreptat către Spider-Man și Pantera Neagră, însă blockbusterul este elogiat și pentru dezvoltarea personajelor și pentru acțiunea bine construită.

Scena de luptă de la aeroport pare să fie, într-adevăr, pe măsura a ceea ce trailerele promit să fie. Să ținem cont că, despre Batman vs. Superman, cuvântul cheie a fost că „va schimba regula jocului”. Probabil acesta va fi și laitmotivul superproducției Captain America: Civil War.

Iată câteva concluzii pe Twitter:

Steven Weintraub, Redactor-șef Collider: „Captain America: Civil War va face toți banii. La propriu și la figurat. Chadwick Boseman este fantastic în rolul Panterei Negre. Abia aștept să văd propriul lui film. A reușit cu siguranță să surprindă esența personajului”.

Germain Lussier, redactor Gizmodo și io9: „Captain America: Civil War este un mister total, un film captivant cu supereroi. Numeroase teme și emoții. Neașteptat și foarte reușit. Sincer nu înțeleg cum funcționează acest film. Multe se întâmplă, și filmul le gestionează cu brio. Spidey este excepțional. M-a făcut să zâmbesc până când mă durea fața”.

Devin Faraci, birthmoviesdeath.com: „Cel mai important: avem un Spider-Man perfect și pe cel mai bun Peter Parker. Pantera Neagră este un personaj incredibil. Boseman îi joacă pe ambii în mod magistral și cu multă furie. Cel mai serios personaj din film. Filmul este mai amplu, ca și anvergură, decât Winter Soldier, dar mult mai personal. Miza este mult mai emoțională”.

William Bibbiani, editor CraveOnline: „Ca să sintetizăm: Nu e perfect, dar e un succes. Mai reușit decât Age of Ultron. Nu la fel de coerent ca și Winter Soldier”.

Mike Sampson, : „Scena de luptă din Civil War este o adevărată lovitură. Spider-Man, după cum e de așteptat, este în centrul atenției. Ant-Man, suprinzător, pe locul 2”.

Exploreaza subiecte similare:

Captain America: Civil War

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 12 aprilie 2016 22:37
Nu mai e asa mult.Cu siguranta va fi o bucurie dupa mica vacanta de Paste.
Costirik pe 13 aprilie 2016 02:07
Garantat;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells